Cultuur & Uitgaan
Typography

030 Utrecht Cultuur & Uitgaan - Ruik, proef, zie, voel, hoor muziek! Sencity Festival keert op zaterdag 10 maart terug naar Utrecht!

Deze editie vindt plaats in TivoliVredenburg en wordt groter dan ooit tevoren. Er is van alles te beleven: van bands tot DJ’s, van dans tot theater, van workshops tot interactieve kunstinstallaties en handtalks van inspirerende sprekers. Kortom, er is voor ieder wat wils.

Het programma staat vol zintuigprikkelende muziekoptredens. Dove, slechthorende én horende bezoekers beleven de emotie van de muziek door de inzet van food-, video-, aromajockeys en signdancers. Ervaar o.a. de muziek van Bazzookas, Playground Zer0 en Traudes op een geheel nieuwe manier. Ook vindt de finale van de Podiumbeest Awards plaats op Sencity Festival - dé bandcompetitie waarbij een dove jury bepaalt welke act uitblinkt in het geven van een uitbundige show. Three Little Clouds, Innovation en Kings Cross gaan de strijd aan om de felbegeerde prijs.

 

Laat je op Sencity Festival ook inspireren door het verhaal van de dove Turkse rapformatie DEF RAP, leer flirten in gebarentaal of breng een bezoek aan de theatervoorstelling van ArtEZ-studente Stéphanie Kersbergen - zij daagt je uit om te kijken en op ontdekkingstocht te gaan in de echte wereld. Daarnaast brengen verschillende kunstenaars bezoekers samen middels interactieve kunstinstallaties waarbij taal géén rol speelt.

Voor de échte feestbeesten is er natuurlijk ook een afterparty, waar je tot diep in de nacht kan dansen op onze Sensefloor!

Alle info op een rijtje:

Datum: zaterdag 10 maart 2018
Tijd: 15:00 - 03:00 uur
Locatie: TivoliVredenburg - Vredenburgkade 11, Utrecht
Tickets: VVK € 19,50 - aan de deur € 25,-

Tickets zijn verkrijgbaar via www.sencity.nl. En zet jezelf op aanwezig in het Facebook-evenement!

Toegang tot de afterparty zit inbegrepen bij je ticket voor Sencity Festival - kaarten voor de afterparty worden niet apart verkocht.

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

15 december 2018

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

Advertentie

Vliegtickets