Cultuur & Uitgaan
Typography

030 Utrecht Cultuur & Uitgaan - Wegens groot succes is de muzikale familievoorstelling van Belle en het Beest deze voorjaarsvakantie, 24 februari t/m 4 maart, opnieuw te bewonderen in Museum Speelklok te Utrecht.

Het verhaal van de theatervoorstelling is een bewerking van het 18de-eeuwse sprookje en neemt de bezoekers dagelijks mee naar een magische wereld, waarin ook de muziekinstrumenten van het museum klinken. Een spannend en muzikaal uitje voor het hele gezin.

 

Het verhaal

Wanneer Belle wordt opgesloten in het kasteel van het Beest besluit ze zich niet te laten kennen. Niemand kan alleen een Beest zijn, er moet iemand anders achter verscholen gaan. Bijgestaan door een betoverde klok en een eigenwijze kandelaar gaat Belle op een muzikaal avontuur in het kasteel. Wat Belle niet weet is dat het Beest een vervloekte prins is, die de liefde moet vinden voor het muziekdoosje stopt met spelen…

Algemene informatie

- 24 februari t/m 4 maart
- Doordeweeks: 14.00 uur en 15.00 uur
- Weekend: 14.00 uur
- Toeslag op entreeprijs: €4,50
- Duur: 45 minuten
- Adviesleeftijd: 5+
- Kaartverkoop: www.museumspeelklok.nl
- Tekst: Theo de With
- Spel: Aubrey Snell en Tim van Scheijen

Op draaiorgelavontuur met de orgelman

Tevens kunnen de jonge museumbezoekers van 17 t/m 23 februari dagelijks om 14.00 uur mee op draaiorgelavontuur met de orgelman. Tijdens de rondleiding leren de kinderen van alles over de draaiorgels en kunnen ze zelf ervaren hoe het is om een echte orgelman of orgelvrouw te zijn. Aan het eind van de rondleiding volgt de grote draaiorgel test.

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

21 januari 2019

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

Advertentie

Vliegtickets