Cultuur & Uitgaan
Typography

030 Utrecht Cultuur & Uitgaan - Tijdens het lange Paasweekend van vrijdag 30 maart tot dinsdag 2 april 2018 wordt voor de tweede keer de industriële Werkspoorkathedraal omgetoverd tot het decor van het Werkspoor Festival.

Een gratis toegankelijk festival in het Werkspoorkwartier waar je vier dagen lang een gastronomisch paradijs ontdekt met een grote variatie aan pop-up keukens en gezellige barren. Naast de culinaire ontdekkingsreis geniet je van live-muziek en randprogrammering. Ook voor etenstijd hoef je je niet te vervelen: ontdek de Pluk de Nacht bioscoop, de gedichtjes van Liedfs en meer! Vergeet dus niet langs te komen bij het Werkspoor Festival voor een Vrolijk Pasen!

Eten, bioscoop, entertainment

De foodtrucks en de gezellige barretjes zijn de hele dag geopend. Maar er wordt niet alleen gegeten: live optredens zullen de fabriekshal vullen met muzikale klanken, onder de bevestigde namen vallen Nieuwegrond, Stijn Sadee en Sublime presents: The Court Sessions ft. Kris Rietveld. Op een kleiner podium verzorgt Terence Sessions optredens van singer-songwriters. Zin in iets anders? Kom tot rust en ontspan bij de live cinema van Pluk de Nacht, of waag een dansje in de Stille Disco.

 

Kids area

Ook aan de kleintjes wordt gedacht: laat ze op avontuur gaan in het reuzenrad, een dier timmeren in de Platte Dierentuin of rijd als een ware prins(es) op een kleurrijk hert door de fabriekshal. Laat ze naar hartelust paaseieren schilderen of zelf een limonade produceren in de Limo Fabriek!

Goede bereikbaarheid

Het Werkspoor Festival vindt plaats in de Werkspoorkathedraal aan de Tractieweg 41, in de Utrechtse wijk Zuilen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen (kom als het kan met de fiets) en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem de Sprinter op Utrecht Centraal en stap 3 minuten later uit op NS-station Utrecht Zuilen. Met buslijn 5 richting Cartesiusweg zijn bezoekers binnen 20 minuten vlakbij de Werkspoorkathedraal. Uitstaphalte: Gietijzerstraat. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen, is het maximaal 10 minuten lopen naar de Werkspoorkathedraal.

Openingstijden

Op Goede Vrijdag openen de fabrieksdeuren om 16.00 uur, zaterdag en de Paasdagen zijn de deuren al geopend vanaf 12.00 uur. Kijk op www.werkspoorfestival.nl voor de laatste updates.

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

23 februari 2019

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

Advertentie

Vliegtickets