Cultuur & Uitgaan
Typography

030 Utrecht Uitgaan - Een buikdanseres, een Indiase muziekgroep, presentator Ryan Haripersad en Indiase hapjes. Je waant je 10 november bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht even in India bij de speciale Diwali voorstelling van de grootste Bollywoodfilm van het jaar: Thugs of Hindostan.

De feestelijke vertoning van Thugs of Hindostan vindt plaats tijdens Diwali, het meerdaagse lichtjesfeest dat in India grootschalig gevierd wordt. Ter ere van Diwali omvat de speciale voorstelling op 10 november bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht veel meer dan alleen de film.

Dans, muziek en hapjes
Met optredens van een buikdanseres en een Indiase muziekgroep creëert de bioscoop de ultieme setting voor Thugs of Hindostan. Bezoekers worden getrakteerd op hapjes en wat te drinken. Presentator Ryan Haripersad is aanwezig voor een welkomstwoord en er is ook nog een quiz waarbij prijzen te winnen zijn. Daarna kan iedereen genieten van de film. Wil jij erbij zijn? Koop dan snel je tickets!

Drogisterij.net De online drogist van Nederland en België 

Over de film
Vijay Krishna Acharya (Victor), de schrijver-regisseur van de ultieme Bollywoodhit Dhoom 3, werkte voor Thugs of Hindostan opnieuw samen met acteur Aamir Khan. Samen met Amitabh Bachchan - die hier voor het eerst met Khan op het witte doek te zien is - geven ze het publiek een ongekende en overweldigende filmbeleving. Thugs of Hindostan gaat over een episch avontuur op zee en biedt ultiem vermaak met de ene na de andere adembenemende actiescène.

Praktische info:

Dilawi voorstelling: Thugs of Hindostan

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Zaterdag 10 november 2018

Start inloop: 19.00 uur

Start zaalprogramma: 19.30 uur

Speelduur: 165 minuten

Tickets: € 15,-

Wethouder Anke Klein en leerlingen basisschool planten een boom

030 Utrecht Duurzaamheid - Op vrijdag 29 maart vindt in het Hieronymusplantsoen een bijzondere boomplanting plaats. In dit deel van het Zocherpark wordt een Pinus nigra, een wintergroene naaldboom geplaatst. De boomplanting vindt plaats in het kader van de Open Tuinendag Utrecht om aandacht te vragen voor monumentaal groen in de binnenstad.

Lees meer...

030 Utrecht Economie - Cor Jansen start per 1 maart 2019 als directeur-bestuurder van Utrecht Marketing. Hij volgt daarmee Rijk van Ark op die de functie sinds 1 januari 2017 bekleedt. 

Lees meer...

030 Utrecht Opleiding : Het Gezondheidszorg College van ROC Midden Nederland voert in januari 2019 een extra startmoment in voor de opleiding Verpleegkunde in Utrecht. Deze niveau 4 mbo-opleiding leidt verpleegkundigen op die meteen aan de slag kunnen in verpleeghuizen, verzorgingstehuizen, in de thuiszorg en in ziekenhuizen.

Lees meer...

Oranje Fonds laat zien hoe mensen voor elkaar klaarstaan

Foto: ©Oranje Fonds - Remko de Waal.

Lees meer...

030 Houten Houten - Achttien kandidaten hebben gereageerd op de burgemeestersvacature in de gemeente Houten, 4 vrouwen en 14 mannen.

Lees meer...

030 Zeist Politiek - Gemeente Zeist en Accres, eigenaar van het voormalige V&D-pand in Zeist, houden op woensdag 10 april een inloopbijeenkomst in het gemeentehuis van Zeist. Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over het onderzoek naar de nieuwe bestemming voor het voormalig V&D-pand en over de gebiedsvisie voor het Emmaplein, Markt en Voorheuvel-zuid.

Lees meer...

Foto: Robert Oosterbroek

030 Utrecht Cultuur - Een boekenkast van zo’n 10 meter hoog. Wat wil je nog meer. Als boekenliefhebber droom je hiervan, hoewel natuurlijk 10 meter wel erg hoog is. Dan maar genieten van de boekenkast die door Utrechtse kunstenaars JanIsDeMan en Deef Feed is gemaakt en de gevel verfraait van een woongebouw op de hoek van de Mimosastraat en de Amsterdamsestraatweg.

Lees meer...

030 Utrecht Cultuur - Maatschappelijk-cultureel podium De Kargadoor viert in 2019 haar 60-jarig bestaan met een jubileumjaar met themamaanden en nieuwe programmering. Vrijdag 8 februari wordt het jubileum officieel geopend door Wethouder van Cultuur Anke Klein en slaat de stichting een nieuwe weg in, geïnspireerd door herontdekte waarden.

Lees meer...

030 Utrecht Cultuur - Het Centraal Museum Utrecht heeft op 30 januari 2019 in New York op een veiling bij Sotheby’s het kunstwerk De bruiloft van Cupido en Psyche van de Utrechtse schilder Joachim Wtewael verworven. Het betreft een werk in olieverf op koper uit circa 1601/03 van 15,5 x 20,5 centimeter. Een klein mythologisch werk op koper van Wtewael stond al sinds 1933 op de verlanglijst van het museum. Het werk werd afgehamerd op 5 miljoen dollar. De aankoop werd mede mogelijk gemaakt door de Vereniging Rembrandt, het Mondriaan Fonds en het Nationaal Aankoopfonds van het ministerie van OCW. Johnny van Haeften, kunsthandelaar gespecialiseerd in oude meesters, heeft namens het Centraal Museum de bieding verricht.

Lees meer...

030 Utrecht Gezondheid -  Op het station Utrecht Centraal komt van 20 tot 25 november een pop-up store met condooms die je ter plekke kunt passen. Dit is een initiatief van Soa Aids Nederland die probeert het condoom als voorbehoedsmiddel meer onder de aandacht te brengen.

Lees meer...

030 Utrecht Hobby -Ervaar samen met andere League-fans de actie en energie van de wereldfinale van League of Legends op groot scherm en in verbluffende high-definition. Kinepolis Jaarbeurs Utrecht vertoont het mega-event 3 november live in de bioscoop!

Lees meer...

030 Utrecht Sport - Na de succesvolle eerste editie keert de Utrecht Urban Trail op zondag 10 juni terug met een gloednieuw parcours.

Lees meer...

Drogisterij

Merchandise NL Magazine

Mediamarkt