Cultuur & Uitgaan
Typography

030 Utrecht Uitgaan - Een buikdanseres, een Indiase muziekgroep, presentator Ryan Haripersad en Indiase hapjes. Je waant je 10 november bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht even in India bij de speciale Diwali voorstelling van de grootste Bollywoodfilm van het jaar: Thugs of Hindostan.

De feestelijke vertoning van Thugs of Hindostan vindt plaats tijdens Diwali, het meerdaagse lichtjesfeest dat in India grootschalig gevierd wordt. Ter ere van Diwali omvat de speciale voorstelling op 10 november bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht veel meer dan alleen de film.

Dans, muziek en hapjes
Met optredens van een buikdanseres en een Indiase muziekgroep creëert de bioscoop de ultieme setting voor Thugs of Hindostan. Bezoekers worden getrakteerd op hapjes en wat te drinken. Presentator Ryan Haripersad is aanwezig voor een welkomstwoord en er is ook nog een quiz waarbij prijzen te winnen zijn. Daarna kan iedereen genieten van de film. Wil jij erbij zijn? Koop dan snel je tickets!

Drogisterij.net De online drogist van Nederland en België 

Over de film
Vijay Krishna Acharya (Victor), de schrijver-regisseur van de ultieme Bollywoodhit Dhoom 3, werkte voor Thugs of Hindostan opnieuw samen met acteur Aamir Khan. Samen met Amitabh Bachchan - die hier voor het eerst met Khan op het witte doek te zien is - geven ze het publiek een ongekende en overweldigende filmbeleving. Thugs of Hindostan gaat over een episch avontuur op zee en biedt ultiem vermaak met de ene na de andere adembenemende actiescène.

Praktische info:

Dilawi voorstelling: Thugs of Hindostan

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Zaterdag 10 november 2018

Start inloop: 19.00 uur

Start zaalprogramma: 19.30 uur

Speelduur: 165 minuten

Tickets: € 15,-

Cultuur & Uitgaan

Cultuur Uitgaan Media

23 maart 2019

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine

Advertentie

Vliegtickets