Cultuur & Uitgaan
Typography

030Utrecht Cultuur - Kasteel Amerongen is blij met zijn dorpsgenoten en vindt het leuk als elke Ameronger het kasteel kent. Daarom nodigen we al onze Amerongse buren uit om op de koffie te komen op burendag zaterdag 28 september a.s.! Op deze dag is Kasteel Amerongen gratis te bezoeken voor iedereen die in Amerongen woont. Is uw postcode 3958? Wees dan van harte welkom, de koffie staat klaar!

Op vertoon van uw gratis toegangsbewijs kunt u op zaterdag 28 september Kasteel Amerongen bezoeken en krijgt u in de Oranjerie een kop koffie of thee aangeboden door restaurant Bentinck.

U krijgt alleen gratis toegang als u vooraf een toegangskaartje heeft gehaald bij Kasteelwinkel Annebetje/VVV. Van 1 september tot en met 15 september kunt u bij Kasteelwinkel Annebetje (geopend di-zo, 11.30-16.30 uur) per adres maximaal 6 gratis toegangskaarten halen bij vermelding uw postcode en huisnummer.

Het kasteel en de kasteeltuin zijn 28 september geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie:
Datum: Zaterdag 28 september, 11.00 - 17.00 uur
Entree: Gratis voor dorpsbewoners met de postcode 3958

Toegankelijkheid:
Het kasteel is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen. De Galerij bevindt zich op de tweede etage van het Kasteel en is bereikbaar via drie trappen.

Adres:
Kasteel Amerongen, Drostestraat 20, 3958BK Amerongen

Cultuur & Uitgaan & Reizen

Advertentie

Vliegtickets