Cultuur & Uitgaan
Typography

030Utrecht Cultuur/avontuur - Frozen fans opgelet! Kinepolis heeft de kaartverkoop geopend van het nu al populaire Kids Weekend rondom de supercoole Disney-film Frozen 2. Scoor snel je tickets voor 23 of 24 november en geniet van een speciaal weekend in het teken van ijskoninging Elsa en prinses Anna!

Kinepolis nodigt alle (toekomstige) Frozen fans uit om mee te gaan op avontuur tijdens het speciale Kids Weekend op 23 en 24 november. Er zijn verschillende activiteiten te doen en is de bioscoop aangekleed in Frozen-sfeer. In Breda kun je zelfs schaatsen op een 60 m2 grote schaatsbaan (schaatsen inbegrepen)! Elke bioscoop heeft mooie prijzen voor de bezoekers die het meeste lijken op Anna, Elsa of Olaf, dus kom vooral verkleed!

Over Frozen 2
Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met haar zusje Anna, vriend Kristoff, sneeuwpop Olaf en rendier Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis.

Praktische info
Wat: Kids Weekend: Frozen 2
Wanneer: zaterdag 23 en zondag 24 november
Aanvangstijd(en): Event start 1 uur voor aanvang film, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden tussen 10:00 en 17:00 uur
Speelduur: nnb
Ticketprijs: Regulier filmtarief, voor kinderen + € 1,-
Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen en Zoetermeer.

Wilt u meer informatie?
Raadpleeg dan Meer info

Cultuur & Uitgaan & Reizen

Boeken

BoekenBoeken