Cultuur & Uitgaan
Typography

030 Utrecht Kunst & Cultuur - De unieke tour Walk The Line in TivoliVredenburg is een daverend succes. Alle 54 tours zijn uitverkocht. Tijd voor meer Walk the line bij TivoliVredenburg. Hét poppodium van Utrecht.


 

Verrassing
De twee uur durende tour leidt bezoekers door het concertgebouw waarbij ze in elke zaal worden verrast met een concert. ,,We hebben groepen van dertig personen en in elke zaal staat een andere artiest”, vertelt medewerker Eva Huisman. Op het programma staan muzikanten, dichters en bands. Wie er op het podium staat, blijft tot het laatste moment een verrassing. Eindelijk kan Utrecht weer livemuziek beleven in een zaak. En dat hebben blijkbaar veel mensen gemist. ,,De reacties op de eerste tours zijn overweldigend. In plaats van vier tours per dag organiseren we er nu al negen.” Eva Huisman is trots. Het enthousiasme van de bezoekers werkt aanstekelijk. ,,De verrassingstour stijgt boven verwachting. Alle tours zijn gewoon volledig volgepland.” Walk The Line loopt stevig door.

 

Nieuwe Tour
Wegens het grote succes wordt Walk The Line verlengd. TivoliVredenburg komt met verschillende nieuwe verrassingstour. Er zijn immers nog genoeg andere muziekgenres die een unieke tour verdienen. Bezoekers kunnen daarom ook de hele maand juli en augustus genieten van muzikale rondleidingen. ,,Bij een nieuwe Walk The Line speelt bijvoorbeeld rootsmuziek uit Amerika een grote rol”, aldus TivoliVredenburg. Andere muziekgenres als Jazz, Indie en binnenkort ook Heavy Metal staan op de planning. Dus ben je in deze saaie coronatijd nog op zoek naar een leuk uitje? Zoek je muziekgenre en laat je verrassen door Walk The Line. Meer informatie op tivolivredenburg.nl

 

Fotograaf: Ben Houdijk

Cultuur & Uitgaan & Reizen

Boeken

BoekenBoeken