Cultuur & Uitgaan
Typography

030 Utrecht-De lokale radiozender van Zeist komt met een nieuw radioduo. RTV Slotstad heeft twee diskjockeys bereid gevonden om hun vrije zondagavond op te offeren. ,,Er zijn vanaf nu twee nieuwe stemmen bij ons op de radio te horen. Een vrouwelijke én een mannelijke stem die een ode brengen aan de rockmuziek." 

Diskjockeys Nena en Iain laten met hun show Rock Op Slot de luisteraars twee uur lang genieten van scheurende gitaren. Waar RTV Slotstad zich normaal op meer genres richt, is de late zondagavond vanaf nu alleen voor rockliefhebbers.  ,,We willen graag aandacht besteden aan alle muziekgenres. En we hadden bij Rtv Slotstad nog geen rockuurtje, dus daar komt nu verandering in. Zeist krijgt een stevig potje rockmuziek!", aldus RTV Slotstad. Niet alleen grote hits- die je elke dag al op de radio hoort- komen voorbij. Integendeel. Het duo kiest voor echte pareltjes en besteedt met Rock Am Slot zowel aandacht voor klassiekers als hedendaagse nummers.
Volgens RTV Slotstad 'een knallende afsluiting van het weekend’. In een reactie laten de twee weten erg veel plezier te hebben in hun show. ,,Ik kom steeds meer te weten over mijn rockhelden", vertelt Nena. ,,Sommige grote nummers blijken covers te zijn en ontdek ik samen met Nena ook veel nieuwe muziek", vult Iain aan. ,,Kortom: de perfecte tijdsbesteding van mijn zondagavond!" 

Rock Op Slot is elke zondagavond van 10 tot 12 te horen op RTV Zeist. 
Luister via de autoradio (107.0 FM), de kabel van Ziggo (FM 102.4) of online op RTV Slotstad!

Cultuur & Uitgaan & Reizen

Vliegtickets