Cultuur & Uitgaan
Typography

030 Utrecht Uitgaan - Op 28 april 2021 opende om 12.00 uur wethouder Jeroen Willem Klomps officieel het terras van Le Brasseur. Het eerste glas wijn dat wethouder Klomps dronk met eigenaar Marijn Brouwer markeert een mijlpaal waar de horeca reikhalzend naar uitkeek. “Na een jaar waarin we ons restaurant steeds opnieuw moesten uitvinden, is het fantastisch om weer mensen op ons terras te mogen ontvangen,” aldus Marijn.

De horeca mag voorzichtig weer open in Nederland en ook in Maarssen werd dat gevierd. Het zonovergoten terras aan de Vecht werd feestelijk geopend door wethouder Jeroen Willem Klomps die net als het hele college van burgemeesters en wethouders de horeca in de gemeente een warm hart toedraagt. “De ondernemers staan te springen om weer echt aan het werk te kunnen. We doen er alles aan om hen daarin te faciliteren.” Le Brasseur bevindt zich sinds 2014 in een rijksmonument in het oude centrum van Maarssendorp. Conform de richtlijnen is hun terras vanaf 28 april geopend tussen 12:00 en 18:00 uur. 

Le Brasseur – Restaurant uit Maarssen wiens terras officieel werd geopend door wethouder Jeroen Willem Klomps op 28 april 2021. Meer informatie: https://www.le-brasseur.nl/

Cultuur & Uitgaan & Reizen

Boeken

BoekenBoeken