De Toevlucht
Cultuur & Uitgaan
Typography

030 Utrecht Cultuur Uitgaan -- Van 22 tot 26 september 2021 vindt TOEVLUCHT, een nieuwe kunstexpositie, plaats in De Havenloods in Utrecht.  Als je kon ontsnappen aan de waan van de dag en je hebt volledige controle over de bestemming, waar zou je dan naartoe gaan? Die vraag aan de jonge Utrechtse kunstenaars in de expositie TOEVLUCHT stond centraal.

Hun actuele werk biedt nieuwe perspectieven op de vlucht van de werkelijkheid. Kunnen zij de bestemming aanwijzen op de kaart of scheppen zij een nieuwe wereld?

TOEVLUCHT biedt de maker en het publiek een escapistisch toevluchtsoord in de Havenloods. Twaalf getalenteerde Utrechtse kunstenaars en kunstenaarscollectieven onderzoeken het thema. Van schilderijen tot digitale dreamscapes, van tastbare sculpturen tot sprankelende lichtkunst, van inspirerende sprekers tot zwevende dichters: tijdens TOEVLUCHT vind je wellicht een fijn onderkomen. Vertoef er zo lang je wil - en keer met frisse inspiratie terug naar de werkelijkheid.

TOEVLUCHT is een samenwerking tussen Stichting De Maakruimte, De Kleine Kunstkamer en Stichting FAAM: drie organisaties die zich volhardend inzetten voor de ontwikkeling van het Utrechtse kunst- en cultuurlandschap.  

Voor meer informatie en verdieping over het programma en de kunstenaars ga je naar dekleinekunstkamer.nl/TOEVLUCHT.

 

Cultuur & Uitgaan & Reizen

Boeken

BoekenBoeken