Beeld van de editie van Markt op de Hoek in september.
Cultuur & Uitgaan
Typography

030 Utrecht Cultuur Uitgaan – Wie graag lokaal koopt, moet in Utrecht Oost zondag 5 september in de agenda zetten. Dan vindt van 13.00 tot 18.00 uur Markt om de Hoek weer plaats. Lokale ondernemers, duurzame projecten en mensen presenteren zich hier voor de gemeenschap. Ook kunnen vrijwilligers en muzikanten zich aanmelden.

Al enkele jaren is Markt om de Hoek een kans voor lokale ondernemers om zich te presenteren aan de bewoners. De voorgaande jaren werd deze markt steeds twee keer per jaar gehouden echter de overheidsmaatregelen zorgden voor verstoring van de regelmaat. De schouders worden er na een editie in september weer onder gezet om een leuk evenement in het park te kunnen maken.

Ondernemers en organisaties

Er moet veel werk worden verzet. Deelnemers zijn welkom en kunnen zich aanmelden via e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De ervaring leert dat er een grote verscheidenheid is aan ondernemers en organisaties. Markt om de Hoek biedt een aangename manier weer kennis te maken met wat er in de wijk te doen is! Ontdek op 5 september dus echte lokale producten, laat je verrassen door duurzame projecten uit de buurt en ontmoet andere wijkbewoners op de bekende eigen foodmarkt van Oost. Voor en door bewoners en kleine ondernemers uit Utrecht Oost met enkel verse producten!

Muzikanten die op 5 september in de grote tent willen optreden, kunnen zich vanaf ook melden bij een van de teamleden of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zij kunnen tegen een kleine vergoeding 2 keer een half uur hun kunst delen met de bezoekers.

Vrijwilligers

De Markt om de Hoek wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers. In het team zijn enkele plaatsen vrij, vooral voor iemand die thuis is op gebied van websites, nieuwsbrieven en social media. Aanmelden kan via teamleden of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Foto: Beeld van de editie van Markt op de Hoek in september. Beeld: Markt om de Hoek.

 

Cultuur & Uitgaan & Reizen

Boeken

BoekenBoeken