Hans Klok met motoren in een grote globe
Cultuur & Uitgaan
Typography

030 Utrecht Cultuur Uitgaan -- Hans Klok is terug in Nederland en gaat met de spectaculaire show Hans Klok & Friends op tournee. In de zomervakantie is deze zinderende familieshow te zien in een imposante theatertent aan het Griftpark in Utrecht. We waren bij de presentatie op 14 juli, een dag voor de eerste ‘live’ optredens.

Hans Klok kwam naar voren en pakte de microfoon. Op het punt om vorig jaar de voorstellingen in Las Vegas te beginnen, werd de wereld afgesloten. En intussen beginnen de optredens weer te beginnen. “Ik ben gaan bellen met mijn vrienden, of ze iets ervoor voelden om een show te maken. Samen. Gevarieerd. En daarop kreeg ik enthousiaste reacties”, vertelde Hans Klok voor een globe-achtige trommel waar hij even later samen met razende motorfietsen in zou staan.

Het publiek ziet tijdens de show de magiër samen met zijn danseressen in topvorm. Alle illusies die de artiest wereldberoemd hebben gemaakt, komen voorbij. Samen met sensationele acrobatiek, ijzingwekkende crossmotoren en onnavolgbare comedy zorgt Hans voor ruim 90 minuten spektakel. Hij vergelijkt het zelf met theater, maar dan in een circustent. “Dat is toch zo’n beetje mijn achtergrond – en het is mooi deze show op deze locatie te kunnen presenteren”, vertelde Klok trots.

Er tussenuit

Hans Klok & Friends is immers veel meer dan alleen een magische show. Foodtrucks, terrassen en muziek maken de beleving compleet. Gasten zijn al vanaf anderhalf uur voor aanvang welkom en ook na afloop is het mogelijk na te praten en te genieten. De beschikbaarheid is beperkt en de ticketverkoop is begonnen.

Daarna gaat de voorstelling tot en met de herfstvakantie op tournee door Nederland. Steden waar de productie te zien is, zijn Utrecht, Zaandam, Apeldoorn, Zwolle, Maastricht, Den Bosch en Rotterdam. Meer informatie en kaarten zijn te krijgen op de website www.hansklokshow.nl.

Cultuur & Uitgaan & Reizen

Boeken

BoekenBoeken