Dit zijn de bloemen die je in de zomer moet planten voor een schitterende tuin !

Dit zijn de bloemen die je in de zomer moet planten voor een schitterende tuin !

Ontdek in dit artikel een selectie van de meest prachtige bloemen om deze zomer in je tuin te planten. Of je nu net begint met tuinieren of een doorgewinterde expert bent, deze kleurrijke, geurige soorten zullen een vleugje frisheid toevoegen aan je buitenruimte.

Van klassieke rozen en exotische hibiscus tot delicate lavendel en flamboyante zonnebloemen, er is iets voor elke smaak en elke stemming. Laat je inspireren door deze suggesties voor zomerplanten om een echte oase van schoonheid te creëren in het hart van je tuin.

De beste bloemen kiezen om deze zomer te planten

Het begin van de zomer is de perfecte tijd om nieuwe bloemen in je tuin te planten. In feite is het nu tijd om na te denken over welke soorten je moet planten zodat je ziet bloeien in de herfst.

Zonnige dagen en warme temperaturen zorgen voor ideale omstandigheden om de groei van planten te stimuleren en een uitbundige bloei te garanderen. Of je nu eenjarigen, vaste planten of bloembollen plant, het is belangrijk om bloemen te kiezen die geschikt zijn voor het klimaat klimaat van uw regio en geef ze regelmatig water om ervoor te zorgen dat ze te helpen bloeien.

Bloemen om te planten in juli

Irissen

Juli is de perfecte tijd om irissen in je tuin te planten. Deze elegante, kleurrijke bloemen geven de voorkeur aan goed gedraineerde, zonnige grond om in te gedijen. We raden aan om ze ongeveer 10 cm diep en twintig centimeter uit elkaar te planten, zodat hun wortelstokken zich goed kunnen ontwikkelen.

Lees ook :  7 veelgemaakte fouten die je moet vermijden als je succesvol aromatische planten wilt kweken

Muurbloemen

Muurbloemen zijn ook een favoriete bloem voor deze zomermaand. Hun betoverende geur en hun heldere kleuren brengen een vleugje vrolijkheid in je tuin. Ze waarderen een rijke, goed gedraineerde grond en een zonnige of gedeeltelijk schaduwrijke standplaats. Geef regelmatig water om de groei te stimuleren.

Stokrozen

Stokrozen zijn perfect om hoogte toe te voegen en verticaliteit toe te voegen aan je bloembedden. Plant ze in verse, goed doorlatende grond en zorg ervoor dat je ze zo nodig te stutten om ze te ondersteunen. Hun spectaculaire bloei geeft je tuin een romantisch tintje.

Colchicums

Tenslotte zijn colchicums bollen die geplant moeten worden in juli tot november. een schitterende herfstbloei. Ze geven de voorkeur aan lichte, goed doorlatende grond en een zonnige of licht beschaduwde standplaats. Plant ze ongeveer 10 cm diep en tien centimeter uit elkaar voor een harmonieus effect. Vergeet niet om regelmatig water te geven om ze te helpen groeien.

Brittany Beringer 030 magazine

In haar artikelen deelt Brittany haar kennis en praktische adviezen en biedt ze lezers tips en verrijkende perspectieven om hun dagelijks leven te verbeteren.