Een weegschaal om inzicht te krijgen in je gewicht als sporter.

Sporters hebben de neiging om een vrij snelle levensstijl te leiden. Omdat hun dieet anders is dan dat van anderen, moeten ze constant hun gewicht in de gaten houden. In dit geval is een weegschaal het belangrijkste om in hun badkamer of slaapkamer te hebben. Dit apparaat geeft ze alle informatie die ze nodig hebben, niet alleen over hun gewicht, maar ook over andere delen van hun lichaam..

Het laatste nieuws over badkamerweegschalen en hun voordelen!

Personenweegschaal voor sporters

Sporten is voor jou het allerbelangrijkste en je bent verplicht om jezelf bijna elke dag of misschien wel elke week te wegen. Dit moet je doen door jezelf te wapenen met een krachtige weegschaal zodat je elk detail met betrekking tot je lichaam in de gaten kunt houden.

In tegenstelling tot mensen die een eenvoudige weegschaal gebruiken om gewoon af en toe hun gewicht te controleren. Als ervaren sporter moet u uw weegschaal kiezen op basis van uw specifieke behoeften.

Er is een ruime keuze aan weegschalen op de markt, met verschillende opties. Sommige van de krachtigste zijn in staat om je belangrijke informatie te geven zoals: je spiermassa, botmassa, watermassa, enz.

De weegschaal die het beste voldoet aan jouw eisen als sporter

Op deze site Lesdenicheurs.net/bien-etre/balance/pese-personne vind je elk merk en model badkamerweegschaal op de markt. Je kunt er in alle vertrouwen je eigen keuze maken.

Bovendien zijn we zo vrij geweest om speciaal voor jou twee modellen te selecteren, om je taak gemakkelijker te maken:

– TANITA BC545N badkamerweegschaal

Als je het maximale uit je sport of fitness wilt halen, is dit het apparaat voor jou. Het heeft een bereik tot 150 kg en een weegschaal van 100 g.. Deze weegschaal werkt op AA x 4 batterijen.

Lees ook :  Nieuwe sporten om te ontdekken

Met deze weegschaal heb je essentiële informatie zoals: lichaamsgewicht, lichaams- en viscerale vetmassa, botmassa en zelfs de hoeveelheid water in je lichaam.

Het merk biedt je ook 4 jaar garantie op je TANITA BC545N.

– Personenweegschaal TANITA BC45 impedantiemeter lichaamsanalysator

Hij weegt niet alleen je lichaam, maar biedt je ook opties die je je niet kunt voorstellen en die je niet kunt weigeren! Het is ongetwijfeld een van de musts op de markt van vandaag.

De innovatieve technologie geeft je een complete analyse van je lichaamssamenstelling.. Het heeft 8 elektroden die je op je handen en voeten kunt plaatsen. Het kan zelfs segmentatiemetingen doen. Als je niet de enige bent die hem gebruikt, biedt hij twee modi: de eerste is de atleetmodus en de tweede is de gastmodus.

Het heeft ook een geheugen voor 4 personen en kan je een vetniveau aanbevelen dat bij je lichaam past. Deze laatste optie is net zo handig voor kinderen als voor volwassenen, voor degenen die het gewicht van hun kleintjes in de gaten houden. Tot slot beschikt het ook over BIA-technologie (Biompedantie), die prestaties op het hoogste niveau toevoegt.

030 Magazine is een onafhankelijke nieuws- en informatiesite. Steun onze redactie door ons te melden op Google News.

Brittany Beringer 030 magazine
Brittany Beringer

In haar artikelen deelt Brittany haar kennis en praktische adviezen en biedt ze lezers tips en verrijkende perspectieven om hun dagelijks leven te verbeteren.

View stories