Hoe kan ik het Doumbé vs Baki gevecht live zien op PFL Paris 2?

Bereid je voor op een intens moment met de gevecht PFL Parijs 2 Doumbé vs Baki ! Als je een passie hebt voor vechtsporten, dan is dit artikel echt iets voor jou. We nemen je stap voor stap mee door bekijk dit duel live duel. Of je nu thuis bent of onderweg, mis geen enkele seconde van deze epische krachtmeting.

Ontdek alle informatie die je nodig hebt om deze wedstrijd te volgen Blijf op de hoogte en volg de actie met onze complete gids voor de wedstrijd. bekijk het PFL Paris 2 gevecht Doumbé vs Baki live.

Het duel Doumbé vs Baki belooft spannend te worden op PFL Paris 2

De spanningen lopen hoog op in aanloop naar het MMA-gevecht tussen Cédric Doumbé en Baysangur ‘Baki’ Chamsoudinov, gepland voor donderdag 7 maart tijdens de PFL Paris 2 in de Accor Arena.. De twee vechters voedden de verwachtingen door provocaties uit te wisselen op sociale netwerken, met een speciale vermelding voor Cédric Doumbé, onbetwiste meester van trashtalk.

De Frans-Kameroen maakte zijn opwachting door een afbeelding te delen van een ambulance met het gezicht van zijn Tsjetsjeense tegenstander, evenals een video met een matras met de woorden « Bonne nuit Baki » (« Welterusten Baki »).

Vechtersprofielen: Cédric Doumbé en Baysangur « Baki » Chamsoudinov

Cédric DoumbéCédric Doumbé, 31, is een Frans-Kameroen die 11 jaar geleden zijn professionele kickbokscarrière begon. Hij heeft meerdere keren het Glory Weltergewicht Kampioenschap gewonnen. en heeft op zijn naam staan 75 overwinningen uit 82 gevechteninclusief 45 door KO. In 2021 startte hij met succes zijn MMA-carrière en won zijn eerste 5 gevechten door KO.

Lees ook :  Kweek deze planten om van slakken af te komen in je tuin !

Aan de andere kant van de octagon, Baysangur « Baki » Chamsoudinov22, uit Tsjetsjenië, is een rijzende ster in de gemengde vechtsport. Met een perfect record van 7 overwinningen in evenveel gevechtenHij traint in de MMA Factory naast Khamzat Chimaev.

Hoe kan ik het Doumbé vs Baki gevecht live volgen?

Mis niets van de actie tussen Cédric Doumbé en Baysangur « Baki » Chamsoudinov, stem af op het DAZN-kanaal op donderdag 7 maart vanaf 18.00 uur.. Voor een vrijblijvend maandabonnement van 14,99 euroNaast live vechtsporten kun je ook genieten van voetbal, motorsport en de NFL.

Het platform biedt ook herhalingsgebeurtenissen. Toegankelijk vanaf al je aangesloten schermen, DAZN de ideale manier om de grootste gevechten te volgen. zoals die tussen Doumbé en Baki.

030 Magazine is een onafhankelijke nieuws- en informatiesite. Steun onze redactie door ons te melden op Google News.

Brittany Beringer 030 magazine
Brittany Beringer

In haar artikelen deelt Brittany haar kennis en praktische adviezen en biedt ze lezers tips en verrijkende perspectieven om hun dagelijks leven te verbeteren.

View stories