Juridische informatie

In overeenstemming met de bepalingen van de artikelen 6-3 en 19 van de Franse wet inzake vertrouwen in de digitale economie, informeert 030 Magazine u dat de website https://030magazine.nl momenteel wordt gehost door PH, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd op het volgende adres

7, place de la Gare
BP 70109
57201 Sarreguemines Cedex

Gebruiksrechten en intellectueel eigendom

Alle items die verschijnen en vermeld worden op de site
030magazine.nl zijn beschermd door de huidige bepalingen van de Franse wet op de intellectuele eigendom. Bijgevolg is elke gehele of gedeeltelijke reproductie van deze elementen, met inbegrip van nabootsing, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de redactie van de site strikt verboden!

Links en affiliatie

Deze website erkent deel te nemen aan het Amazon Partner Programma, een programma dat is ontwikkeld om websites in staat te stellen geld te verdienen door te linken naar de officiële website Amazon.nl. Bezoekers zijn te allen tijde vrij om zelf te zoeken naar producten van Amazon.nl als zij geen gebruik willen maken van de links op 030magazine.nl.

Gebruik van cookies

De website 030magazine.nl maakt gebruik van een cookiesysteem. Deze gegevens worden door de server verzameld om statistieken op te stellen over het gebruik van onze website. Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en zullen nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming voor commerciële doeleinden worden gebruikt.Het staat gebruikers vrij om de website van 030 Magazine in de privé browsing modus te gebruiken als zij geen sporen van hun bezoek willen achterlaten.

Voor opmerkingen of vragen is een contactformulier beschikbaar op de contactpagina van 030magazine.nl.