Lithotherapie en astrologie: welke steen past bij jou volgens je sterrenbeeld?

Ontdek in dit artikel welke edelstenen overeenkomen met je astrologische sterrenbeeld en hoe ze je leven kunnen beïnvloeden. Of je nu een gepassioneerde Ram, een gevoelige Kreeft of een creatieve Waterman bent, elk dierenriemteken wordt geassocieerd met een specifieke steen die kan je persoonlijkheidstrekken kan versterken en je evenwicht en harmonie kan brengen.

Lees meer over betekenis van stenen volgens je astrologische teken en vind de steen die het beste bij je past. Bereid je voor op een duik in de mystieke wereld van stenen en ontdek hun kracht op je innerlijke welzijn.

Correspondenties tussen astrologische tekens en stenen

Elk dierenriemteken wordt vaak geassocieerd met een specifieke edelsteen, zogenaamd de meest kostbare. weerspiegelen de kenmerken en energieën die specifiek zijn voor elk teken. Deze overeenkomsten zijn niet gebaseerd op wetenschappelijk bewijs, maar velen geloven in hun symbolische en heilzame kracht om welzijn en innerlijke balans te bevorderen.

Voor de Ramde steen van oog van tijger wordt vaak aanbevolen. Deze steen staat erom bekend dat hij de wil versterkt en moed brengt aan degenen die hem dragen, essentiële kwaliteiten voor dit impulsieve en gedurfde vuurteken.

Wat betreft de Stier, de rode jaspis is een steen die comfort, stabiliteit en veiligheid symboliseert, waarden die dit sensuele en pragmatische aardeteken dierbaar zijn.

Tot slot Gemini worden vaak geassocieerd met citrieneen steen die vreugde, ruimdenkendheid en creativiteit stimuleert, persoonlijkheidskenmerken die kenmerkend zijn voor dit nieuwsgierige en communicatieve luchtteken.

Edelstenen geassocieerd met de volgende tekens van de dierenriem

Voor de Kankerde bijbehorende steen is hematiet. Deze steen staat bekend om zijn verankerende en beschermende eigenschappen, een perfecte match voor de gevoelige en beschermende aard van Kreeft.

Lees ook :  De komst van de lente: Ontdek de 3 tekens van de dierenriem die de liefde zullen vinden!

Wat betreft de Leeuw, amber wordt vaak aanbevolen. Barnsteen is een steen die assertiviteit, zelfvertrouwen en vitaliteit symboliseert, essentiële kwaliteiten voor dit charismatische en gepassioneerde vuurteken.

Voor de Maagd, fossiel hout is de bijbehorende steen. Deze steen staat voor stabiliteit, geduld en betrouwbaarheid, belangrijke waarden voor dit methodische en georganiseerde aardeteken.

Met betrekking tot de balans, aquamarijn wordt vaak gekozen. Deze steen symboliseert schoonheid, harmonie en evenwicht, de belangrijkste kenmerken van dit gezellige en diplomatieke luchtteken.

Tot slot, voor Boogschutter, aventurijn is de aanbevolen steen. Aventurijn wordt geassocieerd met overvloed, geluk en voorspoed, aspecten die overeenkomen met de optimistische en avontuurlijke aard van Boogschutter.

Stenen en hun deugden voor de nieuwste astrologische tekens

Voor de Schorpioende bijbehorende steen is obsidiaanbekend om zijn kracht om te beschermen en te transformeren, in harmonie met de intensiteit en emotionele diepte van dit teken.

Vervolgens de Steenbok wordt vaak gekoppeld aan onyx steensymboliseert stabiliteit, discipline en vastberadenheid, essentiële waarden voor dit ambitieuze en pragmatische teken.

Voor de Waterman, amethist wordt aanbevolen, een steen die mentale helderheid, intuïtie en innovatie bevordert, in overeenstemming met de creatieve en humanitaire aard van dit visionaire luchtteken.

Eindelijk Vis worden geassocieerd met de turkooisdie wijsheid, communicatie en intuïtie stimuleert, kwaliteiten die resoneren met dit dromerige, intuïtieve waterteken.

030 Magazine is een onafhankelijke nieuws- en informatiesite. Steun onze redactie door ons te melden op Google News.

Brittany Beringer 030 magazine
Brittany Beringer

In haar artikelen deelt Brittany haar kennis en praktische adviezen en biedt ze lezers tips en verrijkende perspectieven om hun dagelijks leven te verbeteren.

View stories