RetailSonar breidt uit met Franse overname

030 Utrecht Economie Duurzaamheid Educatie — Steeds de juiste locatiebeslissingen nemen dankzij data & slimme algoritmes. Dat is het uitgangspunt van RetailSonar, een Nederlands-Belgische scale-up die o.a. de locatiestrategie van Action, Randstad, Jumbo, McDonald’s, Bouwmaat & VodafoneZiggo ondersteunt. Met de overname van het Parijse studiebureau Geocible brengen ze hun internationale expansie in een stroomversnelling. 

Lees meer...

Foto: Utrechtse bedrijven met thuiswerkers kunnen worden ondersteund. Fotografie: Surface via Unsplash.

030 Utrecht Economie Duurzaamheid Educatie -- Goedopweg, een samenwerking tussen de provincie Utrecht, de gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, moedigt met het nieuwe programma Ondersteuning thuiswerken organisaties in de provincie Utrecht aan thuiswerken een blijvende plek te geven. Dertig organisaties krijgen hierbij kosteloze ondersteuning van thuiswerkexpert Moneypenny. 

Lees meer...

Charlotte Meindersma. Echt ondernemen. Bemoei je met je eigen zaak!

030 Regio Economie Duurzaamheid Educatie -- Er zijn veel boeken over ondernemen geschreven. Het nieuwe boek van Charlotte Meindersma: Echt ondernemen. Bemoei je met je eigen zaak! springt er letterlijk uit. Door de knalgele kleur en zeker ook door de inhoud. Ondernemen en een eerlijk bedrijf bouwen op een solide basis gaat samen met plezier hebben in het werk. Want daar draait het om!

Lees meer...

Meer artikelen...

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

26 september 2021

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Gadgets

MobileMobile

One.com

Alles voor de auto

AutoAuto