BAM Telecom gaat voor VodafoneZiggo werkzaamheden uitvoeren. Foto: Denny Müller via Unsplash.
Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography

030 Utrecht Economie Duurzaamheid Educatie -- VodafoneZiggo heeft BAM Telecom geselecteerd voor de aanleg en het onderhoud van de telecominfrastructuur in Noord-Holland en het noordelijke deel van de provincie Utrecht. De overeenkomst heeft een looptijd van vijf jaar.

In de partnerovereenkomst die partijen hebben gesloten, ligt de nadruk op maximale klanttevredenheid van de eindgebruiker. VodafoneZiggo en BAM willen dit realiseren door snelle en voorspelbare dienstverlening tegen lage kosten.

De werkzaamheden omvatten de aanleg van huisaansluitingen voor nieuwbouwwoningen, aansluitingen voor de zakelijke markt, herstel van kabelschades en reconstructies van telecominfrastructuur. BAM zet hiervoor ongeveer vierhonderd medewerkers in, verdeeld over vijf teams, die opereren vanuit Zaandam en Montfoort.

Aanleg, beheer en onderhoud

Aanleg, beheer en onderhoud van netwerkinfrastructuren is één van de specialismen van BAM Telecom. Met een 24/7 bereikbare meldkamer en voldoende capaciteit om calamiteiten snel en adequaat het hoofd te kunnen bieden, verleent BAM de dienstverlening die de samenwerking met VodafoneZiggo verlangt.

Foto: Denny Müller via Unsplash.

MobileMobile

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

05 december 2021

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Gadgets

MobileMobile

One.com

Alles voor de auto

AutoAuto