Raoul Rahimbaks
Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography

030 Utrecht Economie Duurzaamheid Educatie – Raoul Rahimbaks werkt bij Atomeus als founder en CEO van het bedrijf. Sinds 2021 is hij ook werkzaam voor NIVE Opleidingen als kerndocent in het onderwerp technologische ontwikkelingen.

NIVE Opleidingen biedt hoogwaardige opleidingen en cursussen aan voor financiële professionals in alle denkbare sectoren. De opleidingen en cursussen zijn praktijkgericht, interactief, actueel en gedegen, gericht op kennis en vaardigheden waarmee financiële professionals ‘in control zijn’ en waarde toevoegen aan de eigen organisatie.

Kantoor in Utrecht geopend

Afgelopen kwartaal kwam Atomeus in de media vanwege de opening van hun kantoor in Utrecht en hun werk voor klanten zoals Renault en Louwman. Founder en CEO Raoul Rahimbaks vertelt over zijn nieuwe functie: “Het is geweldig om de kans te krijgen om mijn praktijkervaring op gebied van digitalisering te kunnen delen met andere professionals. Gezien de tijd waarin we leven en het belang van technologie in dit kader lijkt het mij een perfect moment om technologie op een praktische manier toegankelijk te maken voor professionals.’’

NIVE Opleidingen biedt hbo+ beroepsopleidingen aan tot controller op diverse niveaus, zoals Qualified Controller HOFAM, Professional Controller en Assistent Controller. Voor deze opleidingen wordt gebruikgemaakt van docenten met ervaring in de praktijk, zoals ondernemer Raoul Rahimbaks.  

 

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

18 januari 2022

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Gadgets

MobileMobile

One.com

Alles voor de auto

AutoAuto