Erik Jansen in directie bij Pegamento
Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography

030 Zeist Economie Duurzaamheid Educatie -- Erik Jansen werkte tot voor kort bij Microsoft als Senior Specialist Data & Artificial Intelligence. Vanaf nu is hij werkzaam voor Pegamento als Account Director Financial Services.

Director Financial Services Industry Erik Jansen vertelt over zijn nieuwe functie: “De wereld digitaliseert in een razend tempo en Pegamento houdt daarbij het oog op de menselijke maat in het klantcontact. Onze intelligente oplossingen verwerken beeld, tekst en geluid direct tot relevante informatie. Precies die informatie die nodig is om in ieder contact gemakkelijker te beslissen, beter te handelen en sneller te communiceren.”

Slimme klantprocessen

Pegamento is gespecialiseerd in robotic process automation (RPA), artificial intelligence (AI) en beeldherkenning. Ze zijn de grootste RPA-implementatiepartner van Nederland. Hun expertise zetten zij in voor het ontwikkelen en implementeren van slimme klantcontactprocessen voor een ultieme klantbeleving en optimaal klantcontact.

Afgelopen maanden kwam Pegamento in de media vanwege het winnen van de Challenge Detective van RWC met hun Bridge Calamity Recognizer. Internationaal kwamen ze in de media vanwege het winnen van een Britse Corporate Excellence Award. Ze werden onderscheiden als ‘Provider van meest klantgerichte RPA-oplossingen’ door het Britse magazine Corporate Vision. Niet eerder won een Nederlands bedrijf deze prijs.

Echt mensenwerk

Pegamento beschikt over veelzijdige talenten. Omdat die hemelsbreed kunnen worden ingezet, is het moeilijk om ze een label te geven. Daarom spreekt Pegamento over zintuigen. Zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Met als epicentrum van deze zintuigen het brein. Door met robotisering op de zintuigen in te spelen, worden deze versterkt. Hierop kunnen mensen weer anticiperen. Een voorbeeld is beeldherkenning; die kijkt met je mee en ziet dingen. RPA neemt repetitieve handelingen over, zodat je je kunt richten op echt mensenwerk.

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

12 augustus 2022

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Gadgets

MobileMobile

One.com

Alles voor de auto

AutoAuto