Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography

030 Utrecht Economie - Op vrijdag 11 december zetten Lucia Claus, directeur Stadsschouwburg Utrecht en Paul van Maanen, voorzitter CvB ROC Midden Nederland, hun handtekening onder een partnerschapsovereenkomst.

De overeenkomst houdt onder andere in dat studenten van het Creative College en het Facility, Horeca & Travel College stage kunnen lopen op diverse plekken binnen de Stadsschouwburg. ROC Midden Nederland is als enige mbo-instelling partner van de Stadsschouwburg Foundation. Het hbo is vertegenwoordigd door de HKU en wo door de Universiteit Utrecht.

Lucia Claus: "We bieden al enige tijd studenten van twee mbo-colleges van ROC Midden Nederland stageplaatsen. Die samenwerking bevalt uitstekend, vooral door de hands-on mentaliteit van de studenten. Ik ben blij, dat we nu ook een officieel partnerschap zijn aangegaan." 

Paul van Maanen: "De Stadsschouwburg Utrecht heeft een lange en belangrijke historie in Utrecht e.o. Voor ROC Midden Nederland is het van groot belang, dat wij hierbij betrokken zijn. Onze studenten kunnen hier waardevolle leerervaringen op doen."

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

02 maart 2021

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

coolblue

One.com

Coolblue