Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography

030 Utrecht Duurzaamheid - Kom op 10 oktober, Dag van de Duurzaamheid, naar de speciale editie van Duurzaam Utrecht Meetup. In een grote kas, in het hart van de stad op het Domplein komt heel duurzaam Utrecht deze avond bij elkaar. Praat mee over hoe we Utrecht duurzaam maken tijdens de co-creatie sessie. Laat je daarna inspireren tijdens de uitreiking van de HeelUtrechtU-awards. Vier inspirerende stadsgenoten krijgen deze award uit handen van wethouder Jeroen Kreijkamp. Kom borrelen, netwerken, en genieten van de hapjes, drankjes en de live muziek. Toegang is gratis!

De HeelUtrechtU-awards worden uitgereikt aan Utrechters die ervoor zorgen dat onze stad en onze wereld mooier, eerlijker, gezonder en schoner wordt. Allemaal dragen ze bij aan het behalen van de Global Goals: 17 werelddoelen die opgesteld zijn om een einde te maken aan extreme armoede, ongelijkheid en klimaatverandering.

Heb je een idee, ben je op zoek naar inspiratie of wil je graag meepraten over hoe we Utrecht duurzaam maken? Schuif dan aan bij de co-creatie sessie voorafgaand aan de uitreiking! Bestel HIER je (gratis!) ticket. Kom je alleen voor de uitreiking, dan hoef je geen ticket te bestellen.

 

Programma
17.00 - 19.00 Co-creatie sessie Duurzaam Utrecht Meetup
19.00 - 20.00 Uitreiking HeelUtrechtU-awards van Utrecht4GlobalGoals
20.00 - 21.00 Borrel, hapjes, netwerken en live muziek van Florian Wolff

Wie verdient in jouw buurt een HeelUtrechtU-award?
Ken jij ook iemand die zich inzet voor een mooie, eerlijke en gezonde wereld? Is jouw buurvrouw nummer één in afval scheiden? Gaat je vader met een elektrische auto naar zijn werk? Of altijd met de fiets? Eet jouw vriendin alleen maar fairtrade en lokaal, of ligt het dak van jouw kapper vol met zonnepanelen? Zet ze in het zonnetje! Nomineer hem of haar op www.HeelUtrechtU.nl. Op dit platform vind je nog meer inspirerende verhalen van mensen die zich in hun buurt of voor heel Utrecht inzetten voor de Global Goals.

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

03 maart 2021

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

coolblue

One.com

Coolblue