Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography

030 Utrecht Duurzaamheid - Het is ongekend wat er op dit moment in Nederland en in de rest van de wereld gebeurt. De organisatie van de Duurzame Week in Utrecht volgt de RIVM-maatregelen nauw en neemt deze zeer serieus. De gezondheid van eenieder staat voorop.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid wat betreft het Duurzame Week Festival van 20 t/m 28 juni 2020 en onze maandelijkse Meetups. Daarom hebben we besloten dat deze in een andere vorm en/of op een ander tijdstip plaats zullen vinden. Dit betekent dus helaas dat de Duurzame Week in juni niet als fysiek evenement door zal gaan.

Missie
“We gaan niet bij de pakken neerzetten. Onze missie blijft onveranderd: Heel Nederland Vrolijk Verduurzamen.”, aldus oprichter en directeur Margit Végh. “Juist in deze tijd zijn mensen op zoek naar positiviteit. Wij willen voor onze community nieuwe concepten ontwikkelen onder de noemer Duurzame Week 2.0." Duurzame Week ziet deze tijd als kans om zijn horizon te verbreden. ,,We onderzoeken welke middelen onze missie nog meer en misschien zelfs beter ondersteunen. Zodra duidelijk is hoe we Duurzame Week 2.0 precies vorm gaan geven, maken we dit bekend.”

In de tussentijd hoeft niemand de organisatie te missen. Duurzame Week blijft haar publiek dagelijks inspireren via de website en Sociale Media. Wil je de Duurzame Week steunen? word Vriend van Duurzame Week of meld je aan als vrijwilliger.

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

28 januari 2021

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Advertentie

coolblue

One.com

Coolblue