Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography

030 Economie & duurzaamheid - Fynch, RedLogic, LBP| Sight en Triodos zijn  in de regio Utrecht de winnaars geworden van de ‘Zo Werkt Het Award 2020’, beschikbaar gesteld door het landelijk mobiliteitsplatform’ Zo Werkt’. Dit platform voerde afgelopen maanden campagne om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. De prijs is bedoeld om het aanpassingsvermogen van bedrijven in het afgelopen jaar te vieren.

Nooit eerder gingen zoveel mensen tegelijkertijd thuiswerken als in 2020. Dat was het best even wennen. Iedereen moest zich aanpassen aan de nieuwe manier van werken. Gelukkig hebben veel bedrijven hard gewerkt om een fijne (thuis)werkplek mogelijk te maken en inspirerend aanpassingsvermogen te laten zien.

De ‘Zo Werk Het Award’
De ‘Zo Werkt Het Award’ voor ‘Werkgever van het Jaar’ is een blijk van waardering voor organisaties die net een stapje verder zijn gegaan om werken in 2020 aangenamer te maken voor hun werknemers. Naast een blijk van waardering, ontvangen alle (zowel de landelijke als de regionale) winnaars een op maat gemaakt mobiliteitsplan ter waarde van €4000,-.

Utrechtse winnaars
Ook in de regio Utrecht zijn veel bedrijven het afgelopen jaar op een andere manier gaan werken. Maar liefst 100 Utrechtse werkgevers werden genomineerd door hun eigen medewerkers. Een deskundige jury heeft beslist welke vier werkgevers uit de provincie Utrecht het afgelopen ‘coronajaar’ het beste voor hun werknemers zorgden. De regionale winnaars van de ‘Zo Werkt Het Award 2020’ zijn:

  1. Categorie 1-20 werknemers: Fynch Smart Mobility uit Breukelen;
  2. Categorie 20-50 werknemers: RedLogic uit Houten;
  3. Categorie 50-200 werknemers: LBP|SIGHT uit Nieuwegein;
  4. Categorie 200+ werknemers: Triodos Bank Nederland uit Driebergen-Rijsenburg

Mobiliteitsscan voor Utrechtse bedrijven
Goedopweg.nl kijkt terug op een succesvolle campagne. We zijn heel trots op de maar liefst 100 genomineerde Utrechtse bedrijven. Om dit te eren en als blijk van waardering voor hun harde werken, biedt Goedopweg alle genomineerde bedrijven een mobiliteitsscan aan. Deze bedrijven kunnen hiervoor contact opnemen met onze mobiliteitsadviseurs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Goedopweg feliciteert alle winnende bedrijven en bedankt alle werknemers en werkgevers voor hun inzet en enthousiasme.

Over ‘Zo Werkt Het’
‘Zo Werkt’is een initiatief van 15 mobiliteitsregio’s, waaronder Utrecht waar Goedopweg.nl actief is. Samen werken het platform aan een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland door het stimuleren van een nieuwe manier van werken en reizen.

Meer weten?
Ga dan naar www.zowerkthet.nl/award voor meer informatie over deze campagne.

 

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

18 oktober 2021

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Gadgets

MobileMobile

One.com

Alles voor de auto

AutoAuto