Grote belangstelling op afstand bij de WWVD
Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography

030 Utrecht Economie Duurzaamheid Educatie -- Voor het eerst sinds lange tijd vinden vandaag en morgen de Webwinkel Vakdagen plaats. De ondernemers stonden al in de ochtend in een rij, die vanwege de 1,5 meter regel een hele hal vergde. Deze Summer Edition een andere editie dan normaal. Verwacht een bijzondere editie met aandacht voor relevantie, kwaliteit en veiligheid. 

De WWV SE is de eerste vakbeurs die sinds een lange tijd in Jaarbeurs Utrecht plaatsvindt. Het is dan ook een bijzonder moment, want normaal gesproken vindt de Webwinkel Vakdagen plaats in januari – afgelopen januari zou de 15e editie zijn. Dat ging dit jaar niet, maar juist in een tijd waarin de online markt zo ontzettend hard groeit, is de behoefte aan een kennis en netwerkplatform als de WWV groot. 

Organisator OGZ heeft er hard aan gewerkt doorgang mogelijk te maken om de markt te kunnen bedienen. Dat heeft geen windeieren gelegd. Met ruim 150 standhouders en een programma van meer dan 100 lezingen is dit ‘gewoon’ een volwaardige beurs. 

Aandacht voor groei 

De digital commerce markt verandert ontzettend snel. Online bedrijven hebben een stormachtige groei doorgemaakt. Daar komen nieuwe uitdagingen bij kijken. Daar besteedt de WWV SE ruim aandacht aan. Van duurzaamheid tot logistiek en fulfillment en van het afhandelen van betalingen en retouren, tot de cookieless era: alle relevante thema’s komen aan bod – precies wat je kunt verwachten van een vakbeurs die middenin de markt staat.

De workshops waren op woensdag goed bezocht en de standhouders mochten meestal rekenen op een warme belangstelling van ondernemers en professionals in e-commerce.

Doorstroomlocatie 

De beurs is volledig opgezet volgens het protocol voor zakelijke bijeenkomsten. Zo zijn gangpaden breed opgezet, zijn er aparte in- en uitgangen en zijn de lezingenzalen vergroot. Alles om de beurs veilig neer te zetten. Hierdoor geldt de beurs als doorstroomlocatie en zijn een vaccinatiebewijs en een negatieve test niet nodig. 

De Webwinkel Vakdagen Summer Edition is gratis toegankelijk. De deuren van de Jaarbeurs in Utrecht zijn ook op donderdag 8 juli geopend van 10.00 tot 17.00 uur. 


Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

05 augustus 2021

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Gadgets

MobileMobile

One.com

Alles voor de auto

AutoAuto