030 Utrecht Politiek Maatschappij -- Op 22 september 2021 hebben de gemeenten Utrecht, De Bilt en Hilversum en de provincies Utrecht en Noord-Holland een intentieverklaring ondertekend voor de aanleg van een snelfietsroute tussen Utrecht en Hilversum. Dit gebeurde tijdens de Mobiliteitsweek Utrecht. De plannen voor dit vijftien kilometer lange traject worden de komende maanden verder uitgewerkt. Hierbij wordt ook de precieze route duidelijk. De aanleg kan op z’n vroegst in 2023 starten.

Lees meer...

Nacht van de Vluchteling

030 Utrecht Politiek Maatschappij -- Stichting Vluchteling organiseert in de nacht van 11 op 12 september voor de twaalfde keer de Nacht van de Vluchteling. In zes verschillende steden lopen in totaal 2.400 deelnemers 40 kilometer door de nacht om aandacht te vragen voor de situatie van vluchtelingen wereldwijd en geld op te halen voor noodhulp. 

Lees meer...

Elias van Mourik ontving de Annie Brouwer-Korf Prijs 2021 van Sharon Dijksma

030 Utrecht Politiek Maatschappij -- In een liveshow in TivoliVredenburg ontving Elias van Mourik de Annie Brouwer-Korf Prijs 2021 van de Utrechtse burgemeester Sharon Dijksma tijdens het Midzomergracht festival. Hij ontving deze prijs vanwege zijn initiatief voor ‘s werelds langste regenboogfietspad op het Utrecht Science Park.

Lees meer...

Meer artikelen...

Runners Date

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

26 september 2021

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

Razendsnel in huis

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen