Politiek & Maatschappij
Typography

030 Utrecht Maatschappij -  Op vrijdag 14 december 2018 gaan we in Resto van Harte Kanaleneiland onder het genot van een driegangenmaaltijd met elkaar in gesprek over het thema Samen vieren. U bent van harte uitgenodigd van 17:30 uur tot 20:00 uur in het 3Generatiecentrum: Bernadottelaan 23, Utrecht.

Waarom vier je samen? Brengt het je meer in contact met anderen, ontmoet je mensen die je anders niet tegenkomt, leer je anderen beter kennen? Brengt het meer verbondenheid met familie, vrienden, collega’s, buren, zielsverwanten of juist tussen culturen? Wat betekent vieren voor jou? En wat als je (even) niets te vieren hebt? Of als je niet uitgenodigd

wordt voor een feestje? Wat doe je dan? Vier je jouw momenten liever op een andere manier?

Wat vier je eigenlijk met elkaar? Je eigen successen, een gezamenlijk resultaat of iets dat groter is zoals het leven, de liefde, vrijheid, gelijkwaardigheid of diversiteit? Heb je ook een verlangen als het gaat om vieren? Hoe ziet dat er uit en hoe kun je hier zelf aan bijdragen?

 

Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. De gesprekken vinden plaats aan tafels van 6 tot 8 deelnemers. In

Resto van Harte onder het genot van een driegangenmaaltijd verzorgd door

Resto VanHarte. De tafels worden begeleid door vrijwilligers die door Utrecht in

Dialoog zijn getraind.

 

Programma

 

17:30 Inloop

18:00 Introductie en muzikale act

18:15 Aan tafel in gesprek

19:45 Plenair oogsten en napraten

20:00 Einde

 

Aanmelden kan via: https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/samen-vieren/ Bijdrage maaltijd: €7,- / U-pas €4,-. Dieëtwensen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mediamarkt

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

21 januari 2021

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

Greenchoice

Advertentie