Politiek & Maatschappij
Typography

035Hilversum Maatschappij -  - Waar vind ik de herhaling van Heel Holland Bakt? Hoe app ik via mijn tablet? Ouderen hebben veel moeite met computers. Speciaal voor deze groep wordt op 9 november het eerste Grijs en Wijs Mediafestival georganiseerd.

In Beeld en Geluid in Hilversum worden presentaties en workshops georganiseerd door experts en kunnen ouderen vragen stellen aan vloggers. 

Trip down memory lane met Marga van Praag
Hoe werkt het achter de schermen? En wat was het meest bijzondere nieuws om te verslaan? Marga van Praag neemt je mee door de Nederlandse mediageschiedenis voor een trip down memory lane.

Swipe-gym met Olga Commandeur
Wie veel op z’n smartphone zit kan last krijgen van allerlei kwaaltjes. Wie anders dan Olga Commandeur kan ervoor zorgen dat we fit blijven? Swipe jezelf fit en train je app-vingers met de bekendste sportleraar van Nederland!

Welkom Online Café
Altijd al willen leren skypen of mooie foto’s maken met een smartphone? VodafoneZiggo, Samsung en het Nationaal Ouderenfonds zijn de hosts van het Welkom Online Café.

Grijs en Wijs Tribune
Bij de Grijs en Wijs Tribune kun je terecht met al je vragen over een nieuwe mobiel, computer of tablet. Jongeren en experts van SeniorWeb zitten voor je klaar met antwoorden.

Tickets gratis
Bezoek van het festival is gratis. Bezoekers krijgen daarnaast korting op een toegangsbewijs voor de Experience van Beeld en Geluid op 9 november.

Wat: Mediafestival Grijs en Wijs
Wanneer: 9 november, 10:00- 14:00 uur
Waar: Beeld en Geluid, Mediapark Boulevard 1,Hilversum (navigatie: Sumatralaan 45)
Kosten: Gratis
Aanmelden: Beeld en Geluid
Meer Informatie: Zie website Week van de Mediawijsheid

Runners Date

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

05 augustus 2021

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

Razendsnel in huis

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen