Politiek & Maatschappij
Typography

030 Maatschappij - In het najaar vervolgen we de serie online gesprekken op vrijdagochtend voor iedereen die veilig op afstand in gesprek wil. Wil je jouw ervaringen en verlangens delen en die van anderen horen?

Meld je aan via de rode knop. Speciaal voor iedereen, die oud wil worden, de mogelijkheden van online contact wil ontdekken of de smaak van online al te pakken heeft. Iedereen – jong, oud en (eigen)wijs – is van harte welkom op 4 december a.s. van 10.00-12.00 uur.


Ouder in eigen buurt

Wat heb je nodig om gezond en gelukkig ouder te worden in je eigen huis en buurt? “Ouderdom komt met gebreken” is het gezegde. Sommige gebreken zorgen ervoor dat je huis of omgeving aangepast moet worden zodat je thuis en in je eigen buurt kunt blijven wonen. Wanneer ga je hierover in gesprek met de mensen om je heen? Wanneer begin je met de voorbereidingen? En wie kan je daarbij helpen? Hoeveel waarde hecht je aan het zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Zijn er ook andere woonvormen waar je voor openstaat? Welke voorwaarden vind je daarin belangrijk?


Online in gesprek als je ouder wordt
Vanaf mei gingen we elke vrijdagochtend online met elkaar in gesprek over wat ons bezighoudt ten tijde van corona. In het najaar gaan we door met online gesprekken op de vrijdagochtend over thema’s die te maken hebben met ouder worden. Speciaal voor iedereen die ouder wordt en de smaak van online gesprekken te pakken heeft! Deze dialoogserie is onderdeel van het project  online erbij horen..

De dialogen in deze online serie:

vrijdag 4 september: Gezond oud

vrijdag 18 september: Grenzen van mantelzorg

vrijdag 2 oktober: De kunst van echt contact

vrijdag 6 november: Oud & wijs

vrijdag 20 november: Mantelzorg delen

vrijdag 4 december: Ouder in eigen buurt

Wat is een online dialoog?

Online Zoomsessie
In online contactdialogen kun je vanaf je computer, video of smartphone via online Zoomsessies in gesprek met anderen terwijl je elkaar ziet en hoort. Via internet ga je met 4 tot 6 mensen in gesprek onder begeleiding van een dialoogbegeleider. We delen onze ervaringen, hoop en wat we gaan doen volgens de dialoogmethodiek. Als je je aanmeldt ontvang je voor aanvang van de dialoog een loginlink en een wachtwoord. Heb je hulp nodig bij het online komen met Zoom? Kom een half uurtje eerder of neem contact op!

Runners Date

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

12 augustus 2022

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

Razendsnel in huis

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen