Door zaterdag 3 juli (of in die week) de auto te wassen kunt u Muziekids steunen
Politiek & Maatschappij
Typography

030 Utrecht Politiek Maatschappij -- Zaterdag 3 juli doen meer dan honderd BOVAG autowas- en poetsbedrijven mee met de Nationale Autowasdag. Op die dag wassen en poetsen zij auto’s, voor de stichting Muziekids. Tevens doen deze bedrijven daarvoor ook poetsbeurten in de week van 3 juli.

De actie-boodschap is duidelijk: “Was, of poets je auto bij één van de bij de BOVAG aangesloten auto- wasstraat of poetsbedrijven.” Daarmee help én steun je tegelijkertijd de Muziekids Studio´s in Nederlandse ziekenhuizen, waar de kinderen – de jeugdige patiënten – tijdens hun verblijf of behandeling, even kunnen ontspannen met het beleven van muziek. Een van de studio’s is in het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Zich blij en vrolijk gaan voelen, hun ziekte of aandoening daarmee ook wat kunnen vergeten... Met zelf en samen muziek maken!

Over een leuke én zeker ook lieve ´win-win´ gesproken... Muziekids steunen en er ook nog een schone auto aan overhouden.

Kinderen Kleurplaat wedstrijd
Voor kinderen is er de mooie BOVAG/Muziekids kleurplaat. Deelnemende BOVAG bedrijven delen op aanvraag en voorafgaand aan de Nationale Autowasdag, deze kleurplaat uit. De ingekleurde exemplaren kunnen kosteloos worden opgestuurd worden naar het antwoordnummer van BOVAG en uit de inzendingen worden winnaars getrokken, voor een dagje weg met het hele gezin. 

AutoAuto

 

Runners Date

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

05 augustus 2021

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

Razendsnel in huis

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen