Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle
Typography

Nu met speciale aanbieding tot eind van het jaar en veel leuke tennisactiviteiten.

030 Utrecht Sport - Zin om deze zomer eens lekker een balletje te slaan? Kom dan eens langs bij LTC Vechtlust. Deze mooie tennisvereniging aan de rand van Utrecht heeft namelijk plaats voor nieuwe leden, en speciaal voor hen een mooie aanbieding in petto. Iedereen die nu lid wordt, betaalt tot het einde van het jaar slechts 100 euro voor een lidmaatschap*. Bovendien krijgen nieuwe leden er gratis een mooie set ballen bij zodat ze meteen de baan op kunnen!

 

Najaar

Heeft het dan wel zin om halverwege het tennisjaar lid te worden? Jazeker, want bij LTC Vechtlust kan er het hele jaar getennist worden. In de eerste plaats omdat de club beschikt over zes mooie all-weather smashcourtbanen, waarop zelfs bij regen gewoon gespeeld wordt. Daarnaast is er bij LTC Vechtlust ook genoeg te doen in het najaar/winterseizoen.

Toernooien

Wie zich bovendien nu inschrijft, kan tussen 16 en 22 augustus al deelnemen aan de clubkampioenschappen. Elk jaar weer een gezellig toernooi, waarbij nieuwe leden direct op een sportieve manier kennismaken met de club en haar bestaande leden. Nog niet klaar voor een toernooi of uitgerekend in die periode op vakantie? Geen nood, want in het najaar wordt er speciaal voor spelers die zich dit jaar hebben ingeschreven een nieuweledentoernooi georganiseerd.  

Winterles

Een ander voordeel van tennissen bij LTC Vechtlust is dat iedereen die dat wil, gegarandeerd geplaatst wordt voor winterlessen. Om het geleerde dan ook meteen in praktijk te brengen, zijn alle leden van de club iedere maandagavond welkom op de toss.

Lijkt het je wat om voordelig zoveel sportiviteit te beleven? Neem dan eens een kijkje op onze website www.ltcvechtlust.nl, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom langs bij LTC Vechtlust!

 

Adres:

LTC Vechtlust
2e Polderweg 11
3565 MH Utrecht
tel: 030 261 7782

 

Hopelijk tot ziens!!

 

*inclusief inschrijfkosten á 25 euro

030 Utrecht Economie & Duurzaamheid - Met de herontwikkeling van het evenementencomplex richt Jaarbeurs de ogen op de toekomst.

Lees meer...

Foto: Joris Louwes (DW 2019)

030 Utrecht Duurzaamheid - Het is ongekend wat er op dit moment in Nederland en in de rest van de wereld gebeurt. De organisatie van de Duurzame Week in Utrecht volgt de RIVM-maatregelen nauw en neemt deze zeer serieus. De gezondheid van eenieder staat wat ons betreft altijd voorop.

Lees meer...

030 Utrecht Economie - Alpine, de Utrechtse marktleider in gehoorbescherming, bouwt zijn positie verder uit met de overname van het Franse Acoufun; een specialist in gehoorbescherming. Bovendien wordt de groep hiermee, middels exclusieve partnerships met Formula 1®, MotoGP™ en 24h du Mans®, wereldwijd leider in gehoorbescherming bij gemotoriseerde events.

Lees meer...

030 Utrecht Maatschappij & Politiek – Als voetganger is het even wennen aan al die nieuwe regels die momenteel zijn ingevoerd voor de binnenstad van Utrecht. Het gaat ook allemaal niet vanzelf en dus moeten verkeersregelaars met de regelmaat van de klok ingrijpen.

Lees meer...

030 Utrecht Maatschappij  – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben. Daarnaast hoeven rechtzoekenden geen contact op te nemen met het Juridisch Loket voor korting op de eigen bijdrage bij doorverwijzing naar een advocaat.

Lees meer...

030 Utrecht Maatschappij/Gezondheid/Lifestyle - Dak- en thuislozen in opvangcentra worden in het hele land goed in de gaten gehouden door onder andere Het Leger des Heils.

Lees meer...

030 Utrecht Kunst & Cultuur - De opening van de nieuwe winkel van Broese Boekverkopers in het oude postkantoor aan de Utrechtse Neude, waar ook de nieuwe bibliotheek in wordt gehuisvest, is een feit. De hoogstwaarschijnlijk feestelijk geplande opening werd verricht door schrijver Ronald Giphart, maar helaas gooide het coronavirus alle plannen rondom leuke openingsfestiviteiten in het water.

Lees meer...

Foto: Marieke Lucas Rijneveld
030 Utrecht Kunst/Cultuur/Boekenvak - Het boek ‘De avond is ongemak’ van de Utrechtse schrijver Marieke Lucas Rijneveld (28) is doorgedrongen tot de shortlist van de International Booker Prize 2020.

Lees meer...

Foto: BIG HARE © Charlotte Brand
Utrechts synthpopduo neemt je mee in hun wondere wereld

Lees meer...

030 Utrecht Lifestyle/Gezondheid - Op donderdag 12 maart van 19.00 tot 21.00 uur organiseert ‘Utrecht in Dialoog’ een avond bij  Bosshardt Zuilen waar men met elkaar in gesprek gaat over ‘Lekker en gezond eten’.

Lees meer...

030 Utrecht Sport - Jacqueline Rosier van de Friese voetbalvereniging Drachtster Boys is gisteravond uitgeroepen tot Clubheld van het Jaar 2019. Twaalf provinciewinnaars kwamen gister samen in Utrecht voor de landelijk uitreiking. Een vierkoppige jury met onder meer oud-schaatser Erben Wennemars koos uiteindelijk unaniem voor de inzending uit Friesland. Volgens de jury is Rosier de drijvende kracht achter de voetbalvereniging. Daarnaast zet zij zich maatschappelijk in middels een samenwerking met het naburige AZC. De Friezin ontvangt naast de eervolle nationale titel 'Clubheld van het Jaar 2019' een groot feest voor de gehele club. De Clubheld van het Jaar verkiezing is een initiatief van het AD en de regiotitels (PZC, BN DeStem, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, de Gelderlander, de Stentor en Tubantia) in samenwerking met Rabobank, NOC*NSF, Kunstbende en LKCA.

Lees meer...

030Utrecht Hobby – In oktober van dit jaar wordt er in Utrecht een echte LEGO-winkel geopend en wel in de Zuidpassage van Hoog Catharijne. Het is de eerste officiële winkel van LEGO in Nederland en ongetwijfeld zullen er nog wel meer volgen. Ook in Amsterdam is er sprake van de vestiging van een LEGO-winkel. De opening van de winkel in Utrecht vindt plaats tegelijkertijd met het grootse ‘Lego World’-evenement in de Jaarbeurs Utrecht vanaf donderdag 17 oktober t/m woensdag 23 oktober a.s.

Lees meer...

Drogisterij

Merchandise NL Magazine

Mediamarkt