Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle
Typography

Nu met speciale aanbieding tot eind van het jaar en veel leuke tennisactiviteiten.

030 Utrecht Sport - Zin om deze zomer eens lekker een balletje te slaan? Kom dan eens langs bij LTC Vechtlust. Deze mooie tennisvereniging aan de rand van Utrecht heeft namelijk plaats voor nieuwe leden, en speciaal voor hen een mooie aanbieding in petto. Iedereen die nu lid wordt, betaalt tot het einde van het jaar slechts 100 euro voor een lidmaatschap*. Bovendien krijgen nieuwe leden er gratis een mooie set ballen bij zodat ze meteen de baan op kunnen!

 

Najaar

Heeft het dan wel zin om halverwege het tennisjaar lid te worden? Jazeker, want bij LTC Vechtlust kan er het hele jaar getennist worden. In de eerste plaats omdat de club beschikt over zes mooie all-weather smashcourtbanen, waarop zelfs bij regen gewoon gespeeld wordt. Daarnaast is er bij LTC Vechtlust ook genoeg te doen in het najaar/winterseizoen.

Toernooien

Wie zich bovendien nu inschrijft, kan tussen 16 en 22 augustus al deelnemen aan de clubkampioenschappen. Elk jaar weer een gezellig toernooi, waarbij nieuwe leden direct op een sportieve manier kennismaken met de club en haar bestaande leden. Nog niet klaar voor een toernooi of uitgerekend in die periode op vakantie? Geen nood, want in het najaar wordt er speciaal voor spelers die zich dit jaar hebben ingeschreven een nieuweledentoernooi georganiseerd.  

Winterles

Een ander voordeel van tennissen bij LTC Vechtlust is dat iedereen die dat wil, gegarandeerd geplaatst wordt voor winterlessen. Om het geleerde dan ook meteen in praktijk te brengen, zijn alle leden van de club iedere maandagavond welkom op de toss.

Lijkt het je wat om voordelig zoveel sportiviteit te beleven? Neem dan eens een kijkje op onze website www.ltcvechtlust.nl, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom langs bij LTC Vechtlust!

 

Adres:

LTC Vechtlust
2e Polderweg 11
3565 MH Utrecht
tel: 030 261 7782

 

Hopelijk tot ziens!!

 

*inclusief inschrijfkosten á 25 euro

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

27 juni 2019

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Advertentie

D Reizen

Center Parcs