Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle
Typography

030 Utrecht Sport - Na de succesvolle eerste editie keert de Utrecht Urban Trail op zondag 10 juni terug met een gloednieuw parcours.

De eerste twee locaties bestaan uit Film Theater ‘t Hoogt en Brasserie de Utrechter. Vorig jaar trok het populaire evenement meer dan 3.000 deelnemers. Dit jaar is de limiet gesteld op 5.000 deelnemers. 

De organisatie verzorgt een parcours met een aaneenschakeling van loopervaringen. Start en finish van de Utrecht Urban Trail is bij de sfeervolle Mariaplaats. Deelnemers van de eerste editie herkennen deze locatie wellicht nog van de mooie, groene tuinen van Pandhof Sinte Marie (zie foto). Hier geniet je na afloop van een welverdiend ontbijt.
Stapsgewijs worden alle locaties op het parcours bekendgemaakt. De eerste opvallende locaties zijn Filmtheater ’t Hoogt en Brasserie de Utrechter inclusief een special ingerichte pop-up store door Muziek Staffhorst Vinyl.

 

Nu ook parcours van 5 km

Deelnemers krijgen dit jaar de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. De nieuwe optie van 5 km maakt het toegankelijker voor beginnende lopers. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie. Deelnemers kunnen bij inschrijving aangeven of ze voor de 5 km of de 10 km gaan. 

Inschrijven

Er wordt aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven. Inschrijven kan via de website op www.utrechturbantrail.nl. Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en Utrecht op een andere manier wil leren kennen, is de Utrecht Urban Trail op zondag 10 juni wederom een absolute must.

Succes Urban Trail in Nederland

Inmiddels wordt de Urban Trail in twaalf Nederlandse steden georganiseerd. Over heel 2018 zullen naar verwachting ruim 30.000 deelnemers meedoen aan een Urban Trail.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

27 juni 2019

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Advertentie

D Reizen

Center Parcs