Pluto retrograde : Al deze tekens zullen de rest van het jaar op hun kop staan !

De invloed van retrograde van Pluto op de dierenriemtekens is op dit moment een veelbesproken onderwerp. Met deze planeet in retrograde beweging tot oktober, zijn veel dierenriemtekens al het voelen van de effecten.

Deze periode kan onverwachte uitdagingen en veranderingen brengen in verschillende aspecten van ons leven. Het is belangrijk om bewust te blijven van deze kosmische invloeden om er beter doorheen te kunnen navigeren. Ontdek hoe deze retrograde van Pluto jouw astrologische teken zou kunnen beïnvloeden en hoe je jezelf kunt voorbereiden om met deze intense energieën om te gaan.

Invloed van Pluto retrograde op dierenriemtekens tot oktober

Pluto retrograde is een astrologisch fenomeen waarbij de planeet achteruit lijkt te bewegen in zijn baan ten opzichte van de aarde. Deze periode van retrograde, die duurt tot oktober, wordt vaak geassocieerd met innerlijke omwentelingen, diepgaande vragen en intense transformatie.

De astrologische tekens voelen deze impact over het algemeen anders, maar het wordt algemeen aangenomen dat deze periode tumultueus en veeleisend kan zijn Het kan een tumultueuze en veeleisende tijd zijn, die ieder van ons dwingt onze angsten en donkere gebieden onder ogen te zien om te evolueren.

Pluto’s kenmerken en invloed tijdens retrograde

Pluto wordt in de astrologie geassocieerd met macht, à transformatie geheimen en psychologie. Tijdens de retrograde manifesteren deze eigenschappen zich intenser. Individuen voelen een oproep tot introspectie Ze worden aangemoedigd om hun innerlijke wereld te verkennen en hun diepste angsten onder ogen te zien.

Dit is een goede tijd om aan jezelf te werken, begraven blokkades op te graven en jezelf te bevrijden van verouderde patronen. Pluto retrograde nodigt u uit om innerlijke metamorfose Het resultaat is een significante persoonlijke ontwikkeling.

Lees ook :  Ontdek het mysterie van de wereldastrologie: welke invloed heeft het op jouw lot?

De astrologische tekens het meest beïnvloed en de mogelijkheden geboden door retrograde

Als Pluto retrograde blijft zijn hemelse invloed te ontvouwen tot oktober, zijn de astrologische tekens voor te bereiden op een periode van diepgaande uitdagingen en veranderingen. Tijdens deze periode van Pluto retrograde, Schorpioen dierenriemtekens de Stier en de Leeuw worden in het bijzonder beïnvloed.

Schorpioen zou een intense emotionele transformatie Stier zou geconfronteerd kunnen worden met diepgaande bevraging van zijn waarden en Leeuw zou het volgende kunnen ervaren de noodzaak om zichzelf opnieuw uit te vinden creatief.

Vanaf 26 mei zal de beschermende alliantie met Jupiter echter kansen voor groei en om het verleden achter zich te laten. Deze periode biedt de getroffen tekens de kans om zichzelf opnieuw uit te vinden, om te genezen van verwondingen en een betere toekomst tegemoet gaan.

030 Magazine is een onafhankelijke nieuws- en informatiesite. Steun onze redactie door ons te melden op Google News.

Brittany Beringer 030 magazine
Brittany Beringer

In haar artikelen deelt Brittany haar kennis en praktische adviezen en biedt ze lezers tips en verrijkende perspectieven om hun dagelijks leven te verbeteren.

View stories