Politiek & Maatschappij
Typography

030 Utrecht Politiek - Op 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen in Nederland. Weet jij al wie de nieuwe raadsleden zijn en waar ze voor staan? Weet jij al op wie je gaat stemmen?

Veel Utrechters weten niet wie de nieuwe raadsleden zijn en waar ze voor staan. Reden voor de Natuur en Milieufederatie Utrecht (NMU) om de Provincie in te trekken en de nieuwe raadsleden aan de tand te voelen over de duurzame onderwerpen zoals leefbaarheid van de stad, klimaat, mobiliteit en behoud van groen. Met interviews op film geeft de NMU de kandidaatsraadsleden een gezicht en kunnen ‘groene’ kiezers inzicht krijgen waar de raadsleden voor staan. De korte filmpjes zijn te zien op de site van de NMU en worden gedeeld via social media. De eerste 6 raadsleden staan al op de website en de komende weken komen daar nog raadsleden bij uit de hele Provincie. Bezoekers van de site kunnen nu alvast een stem geven.

 

De NMU geeft de komende maanden de raadsleden een gezicht en vraagt hen waar ze mee aan de slag gaan op gebied van mobiliteit, leefbaarheid, schone lucht ed. De NMU maakt portretten van raadsleden op film en organiseert op dinsdag 20 februari een verkiezingsdebat in Tivoli. Ben jij er bij? Discussieer mee en meld je aan via het formulier hieronder.

Tivoli Vredenburg Pandora Foyer, Vredenburgkade 11 te Utrecht
dinsdag 20 februari 2018
19.30 (19.00 inloop)
Kosten: gratis
Debatkandidaten: 6 verkiesbare raadsleden van 6 verschillende politieke partijen.

Klik hier voor meer informatie.

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

23 februari 2019

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

Greenchoice

Advertentie

Mediamarkt