Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle
Typography

030 Utrecht Vrije tijd - De winter is in aantocht en dat betekent dat we onze tijd volop binnenshuis spenderen. Knus en warm. Wel zo prettig als je huis er dan spik en span uitziet. Om het binnen zo gezellig en comfortabel mogelijk te maken, kan een bezoekje aan een woonwinkel geen overbodige luxe zijn! Doe in dit artikel inspiratie op en ontdek jouw favoriete woonwinkel Utrecht.

Keck & Lisa

Bij Keck & Lisa Wonen is alles te vinden voor de liefhebber van Scandinavisch design. Je koopt er zowel prachtige meubelstukken als woonaccessoires van bekende Scandinavische merken, waaronder Muuto, Ferm Living, Moebe, Hay en Normann Copenhagen. Je kunt er ook terecht voor interieuradvies.

Adres: Oudegracht 218

Bij den Dom

Bij den Dom is een bijzonder mooie en luxe uitgeruste woonwinkel. Deze woonwinkel is met name gespecialiseerd in Italiaans designmeubelen, maar je kunt er ook terecht voor de meest prachtige woonaccessoires. Alles wat er verkocht wordt is hoogwaardig, stijlvol en tijdloos.

Adres: Domstraat 3

Home Stock

Home Stock is de laatste jaren verworden tot een bekende naam binnen de woonwereld. In het bijzondere pand in Utrecht, het voormalig Aboriginal Art Museum, kijk je je ogen uit. De stijl kan omschreven worden als eclectisch. Je vindt er de meest prachtige, kleurrijke meubelstukken en bijzondere woonaccessoires.

Adres: Oudegracht 176

Rachmaninoff

Eveneens in een bijzonder pand met een verrassend groot winkeloppervlakte, vind je Rachmaninoff wonen. Anders dan de naam waarschijnlijk doet vermoeden, vind je hier veel design van Nederlandse bodem. Sterker nog: alle banken die je er ziet, zijn naar Nederlands design. Verder vind je er prachtige design fauteuils, eetkamertafels- en stoelen en allerlei woonaccessoires.

Adres: Vismarkt 20

Vintage Revival

Ter afwisseling tussen al het moderne moois, is Vintage Revival een waar vintage- en retro paradijs. Je kunt je er flink vermaken: je vindt er meer dan 200m2 aan winkeloppervlak. Bij Vintage Revival koop je de mooiste fauteuils, bijzettafels, dressoirs, lampen en woondecoratie uit de jaren vijftig, zestig en zeventig. Je weet zeker dat je er een waar pronkstuk mee in huis haalt.

Adres: Oudegracht 246

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

30 juni 2022

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

HEMA

Runners Date