Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle
Typography

Nu met speciale aanbieding tot eind van het jaar en veel leuke tennisactiviteiten.

030 Utrecht Sport - Zin om deze zomer eens lekker een balletje te slaan? Kom dan eens langs bij LTC Vechtlust. Deze mooie tennisvereniging aan de rand van Utrecht heeft namelijk plaats voor nieuwe leden, en speciaal voor hen een mooie aanbieding in petto. Iedereen die nu lid wordt, betaalt tot het einde van het jaar slechts 100 euro voor een lidmaatschap*. Bovendien krijgen nieuwe leden er gratis een mooie set ballen bij zodat ze meteen de baan op kunnen!

 

Najaar

Heeft het dan wel zin om halverwege het tennisjaar lid te worden? Jazeker, want bij LTC Vechtlust kan er het hele jaar getennist worden. In de eerste plaats omdat de club beschikt over zes mooie all-weather smashcourtbanen, waarop zelfs bij regen gewoon gespeeld wordt. Daarnaast is er bij LTC Vechtlust ook genoeg te doen in het najaar/winterseizoen.

Toernooien

Wie zich bovendien nu inschrijft, kan tussen 16 en 22 augustus al deelnemen aan de clubkampioenschappen. Elk jaar weer een gezellig toernooi, waarbij nieuwe leden direct op een sportieve manier kennismaken met de club en haar bestaande leden. Nog niet klaar voor een toernooi of uitgerekend in die periode op vakantie? Geen nood, want in het najaar wordt er speciaal voor spelers die zich dit jaar hebben ingeschreven een nieuweledentoernooi georganiseerd.  

Winterles

Een ander voordeel van tennissen bij LTC Vechtlust is dat iedereen die dat wil, gegarandeerd geplaatst wordt voor winterlessen. Om het geleerde dan ook meteen in praktijk te brengen, zijn alle leden van de club iedere maandagavond welkom op de toss.

Lijkt het je wat om voordelig zoveel sportiviteit te beleven? Neem dan eens een kijkje op onze website www.ltcvechtlust.nl, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom langs bij LTC Vechtlust!

 

Adres:

LTC Vechtlust
2e Polderweg 11
3565 MH Utrecht
tel: 030 261 7782

 

Hopelijk tot ziens!!

 

*inclusief inschrijfkosten á 25 euro

Wethouder Anke Klein en leerlingen basisschool planten een boom

030 Utrecht Duurzaamheid - Op vrijdag 29 maart vindt in het Hieronymusplantsoen een bijzondere boomplanting plaats. In dit deel van het Zocherpark wordt een Pinus nigra, een wintergroene naaldboom geplaatst. De boomplanting vindt plaats in het kader van de Open Tuinendag Utrecht om aandacht te vragen voor monumentaal groen in de binnenstad.

Lees meer...

030 Utrecht Economie - Cor Jansen start per 1 maart 2019 als directeur-bestuurder van Utrecht Marketing. Hij volgt daarmee Rijk van Ark op die de functie sinds 1 januari 2017 bekleedt. 

Lees meer...

030 Utrecht Opleiding : Het Gezondheidszorg College van ROC Midden Nederland voert in januari 2019 een extra startmoment in voor de opleiding Verpleegkunde in Utrecht. Deze niveau 4 mbo-opleiding leidt verpleegkundigen op die meteen aan de slag kunnen in verpleeghuizen, verzorgingstehuizen, in de thuiszorg en in ziekenhuizen.

Lees meer...

Persbericht

030Utrecht Economie - Het ziet ernaar uit dat de Uithoflijn op 29 juli van dit jaar in gebruik wordt genomen. De gemeente houdt nog wel een slag om de arm omdat er nog proefritten en werkzaamheden rond het spoor zijn. Deze datum zou ‘slechts’ een half jaar later dan de oorspronkelijke planning zijn.

Lees meer...

Oranje Fonds laat zien hoe mensen voor elkaar klaarstaan

Foto: ©Oranje Fonds - Remko de Waal.

Lees meer...

030 Houten Houten - Achttien kandidaten hebben gereageerd op de burgemeestersvacature in de gemeente Houten, 4 vrouwen en 14 mannen.

Lees meer...

Foto: Robert Oosterbroek

030 Utrecht Cultuur - Een boekenkast van zo’n 10 meter hoog. Wat wil je nog meer. Als boekenliefhebber droom je hiervan, hoewel natuurlijk 10 meter wel erg hoog is. Dan maar genieten van de boekenkast die door Utrechtse kunstenaars JanIsDeMan en Deef Feed is gemaakt en de gevel verfraait van een woongebouw op de hoek van de Mimosastraat en de Amsterdamsestraatweg.

Lees meer...

030 Utrecht Cultuur - Maatschappelijk-cultureel podium De Kargadoor viert in 2019 haar 60-jarig bestaan met een jubileumjaar met themamaanden en nieuwe programmering. Vrijdag 8 februari wordt het jubileum officieel geopend door Wethouder van Cultuur Anke Klein en slaat de stichting een nieuwe weg in, geïnspireerd door herontdekte waarden.

Lees meer...

030 Utrecht Cultuur - Het Centraal Museum Utrecht heeft op 30 januari 2019 in New York op een veiling bij Sotheby’s het kunstwerk De bruiloft van Cupido en Psyche van de Utrechtse schilder Joachim Wtewael verworven. Het betreft een werk in olieverf op koper uit circa 1601/03 van 15,5 x 20,5 centimeter. Een klein mythologisch werk op koper van Wtewael stond al sinds 1933 op de verlanglijst van het museum. Het werk werd afgehamerd op 5 miljoen dollar. De aankoop werd mede mogelijk gemaakt door de Vereniging Rembrandt, het Mondriaan Fonds en het Nationaal Aankoopfonds van het ministerie van OCW. Johnny van Haeften, kunsthandelaar gespecialiseerd in oude meesters, heeft namens het Centraal Museum de bieding verricht.

Lees meer...

030 Utrecht Gezondheid -  Op het station Utrecht Centraal komt van 20 tot 25 november een pop-up store met condooms die je ter plekke kunt passen. Dit is een initiatief van Soa Aids Nederland die probeert het condoom als voorbehoedsmiddel meer onder de aandacht te brengen.

Lees meer...

030 Utrecht Hobby -Ervaar samen met andere League-fans de actie en energie van de wereldfinale van League of Legends op groot scherm en in verbluffende high-definition. Kinepolis Jaarbeurs Utrecht vertoont het mega-event 3 november live in de bioscoop!

Lees meer...

030 Utrecht Sport - Na de succesvolle eerste editie keert de Utrecht Urban Trail op zondag 10 juni terug met een gloednieuw parcours.

Lees meer...

Drogisterij

Merchandise NL Magazine

Mediamarkt