Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle
Typography

030 Utrecht Hobby -Ervaar samen met andere League-fans de actie en energie van de wereldfinale van League of Legends op groot scherm en in verbluffende high-definition. Kinepolis Jaarbeurs Utrecht vertoont het mega-event 3 november live in de bioscoop!

Na enthousiaste reacties op de live vertoning van de Europese finale van League of Legends in september, vertoont Kinepolis nu ook de wereldfinale op het witte doek. Vanuit een comfortabele bioscoopstoel in Utrecht ben je zaterdag 3 november live getuige van het grootste en meest competitieve evenement van de League, dat dit jaar plaatsvindt in Zuid-Korea. Laat je via het grote scherm samen met andere League-fans meeslepen in de spannende strijd die 24 internationale topteams met elkaar voeren om de Summoner's Cup én de prestigieuze titel ‘Wereldkampioen 2018’. 

Eerste rang bij de wereldfinale


Fnatic en Liquid lijken sterke troeven in handen te hebben na hun succes in hun eigen regio, maar zal dat voldoende zijn om de wereldfinale te bereiken? Of zal Royal Never Give Up of Flash Wolves hen de weg naar het laatste slagveld in Incheon versperren? Kan KT Rolster zijn dominantie doordrukken op eigen terrein? Koop nu je tickets en beleef de 'finals' alsof je op de eerste rij zit! Leuk extraatje: elke bezoeker krijgt een limited edition beker.

Praktische info

League of Legends - World Finals 2018

Zaterdag 3 november 2018

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Start live-vertoning: 8.00 uur

Lengte: 420 minuten

 

Tickets: € 17,50

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

13 juli 2020

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Advertentie

D Reizen

Center Parcs