Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle
Typography

030Utrecht Sport/gezondheid - Er wordt op zaterdag 31 augustus voor de derde keer de Keizerloop georganiseerd op het mooie landgoed van Huis Doorn.

Er wordt om 9.30 uur wordt gestart met de Kidsrun voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Zij lopen een afstand van 800 meter. Daarna volgt de Jeugdloop van 2,5 km en is er voor de sportievelingen nog de 5 kilometer. Wil je met de hele familie? De RTV Utrecht familie estafette-run (4 x 800 meter) start om 10.00 uur. Traditioneel wordt er aan het einde van de ochtend afgesloten met 10 kilometer. Het parcours is uitgezet op de mooie lanen in het park van Huis Doorn en voert langs verschillende historische gebouwen. Na de wedstrijd is er gelegenheid om met supporters, vrienden en familie heerlijk te picknicken op het gras.

Gratis clinic
Ter voorbereiding wordt een gratis clinic op landgoed Huis Doorn georganiseerd door Marc Cinjee van Hardloopcentrum Aart Stigter op donderdag 8 augustus van 19.00 tot 20.30 uur. Aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

19 september 2020

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Advertentie

D Reizen

Center Parcs