Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle
Typography

030 Utrecht Sport - Jacqueline Rosier is uitgeroepen tot Clubheld van het Jaar 2019. Twaalf provinciewinnaars kwamen samen in Utrecht voor de uitreiking. 

Juryrapport
Volgens de vierkoppige jury is Rosier de drijvende kracht achter de voetbalvereniging Drachster Boys. De Friezin ontvangt naast de eervolle nationale titel 'Clubheld van het Jaar 2019' een groot feest voor de gehele club. 

In het bijzijn van 350 gasten, ambassadeur en singer-songwriter Lucas Hamming maakte presentator Manuel Venderbos de winnaar bekend. "De pupillen vragen me weleens of ik op de club woon,’’ lacht de 40-jarige Jacqueline Rosier. ,,Het gaat me zoals bij alle vrijwilligers om het wij-gevoel, maar ik doe het zeker niet alleen!’’

Over Clubheld van het Jaar
Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Om de regionale cultuur- en sportclubs een podium te bieden en de vrijwilligers, die zich altijd inzetten voor de club, in het zonnetje te zetten is de Clubheld van het Jaar verkiezing in het leven geroepen. Dit is het vierde jaar dat de Clubheld van het Jaar verkiezing heeft plaatsgevonden.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

18 september 2020

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Advertentie

D Reizen

Center Parcs