Wat is het aflopende teken in de astrologie en hoe wordt het berekend?

Ontdek alles wat je moet weten over het descendantteken in dit artikel. descendantteken in astrologie en hoe het te berekenen. Het descendantteken, ook wel de Descendant genoemd, is een sleutelelement in je geboortehoroscoop dat je interpersoonlijke relaties en de manier waarop je met anderen omgaat beïnvloedt.

In tegenstelling tot het ascendantteken, dat je uiterlijke persoonlijkheid vertegenwoordigt, onthult de descendant je emotionele behoeften en de eigenschappen die je zoekt in een partner. Leer hoe je deze belangrijke positie in je sterrenkaart kunt ontcijferen om je relaties beter te begrijpen.

Het descendantteken in de astrologie en het belang ervan bij het zoeken naar de ideale partner

Het descendantteken, bevindt zich in huis 7, is een sleutelelement in de astrologische analyse om de ideale partner te bepalen. Als aanvulling op de ascendant, die onze uiterlijke persoonlijkheid vertegenwoordigt, onthult het descendantteken onze verwachtingen en behoeften in een relatie.

Het geeft aan hoe we ons gedragen in onze intieme relaties, onze diepste verlangens en onze meest intieme behoeften. wat we zoeken in een partner. Door het descendantteken te bestuderen, kunnen we onze relatiedynamiek beter begrijpen en zo onze zoektocht naar een meer harmonieuze compatibiliteit met een potentiële partner sturen.

Je descendantteken in de astrologie berekenen

Voor bereken het aflopende teken, is het mogelijk om te verwijzen naar gratis astrologie sites die het volgende voorstellen online berekeningshulpmiddelen. Het is over het algemeen voldoende om de geboortedatum, -tijd en -plaats in te voeren om het afstammelingteken te verkrijgen.

Een andere methode bestaat uit het tegenovergestelde teken te kennen en complementair aan zijn ascendantomdat de dalende teken precies het tegenovergestelde is van onze ascendant. Door ons descendantteken te begrijpen, kunnen we onze verwachtingen in een liefdesrelatie beter definiëren en dus een partner kiezen die beter aansluit bij onze behoeften behoeften.

Lees ook :  Maart horoscopen: deze drie dierenriemtekens gaan een hectische tijd tegemoet!

De verschillende soorten ideale partners volgens het descendantteken in de astrologie

Voor een afstammeling Stierhet is belangrijk om een stabiele en veilige partner te vindendie de eenvoudige genoegens van het leven waardeert. A geduldig, betrouwbaar en sensueel zal ideaal zijn om aan Stier’s behoefte aan emotionele zekerheid te voldoen.

Aan de andere kant zal een afstammeling Tweelingen zal een intellectueel stimulerende partner nodig, nieuwsgierig en communicatief. Compatibiliteit met een een levendige en flexibele geest zal essentieel zijn om het sociale en mentale aspect van de Tweelingen te koesteren.

Elk afdalend teken onthult specifieke verwachtingenElk afdalend teken onthult specifieke verwachtingen en leidt je naar de ideale partner op basis van zijn astrologische kenmerken.

030 Magazine is een onafhankelijke nieuws- en informatiesite. Steun onze redactie door ons te melden op Google News.

Brittany Beringer 030 magazine
Brittany Beringer

In haar artikelen deelt Brittany haar kennis en praktische adviezen en biedt ze lezers tips en verrijkende perspectieven om hun dagelijks leven te verbeteren.

View stories